Hava Durumu

Mutfak Bahane'ye Gülşah Buzlu damga vurdu

Mutfak Bahane programına sevilen sanatçı Gülşah Buzlu, hem güldü hem de güldürdü.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2024 11:21
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2024 11:21
Kaynak: Haber Merkezi
Mutfak Bahane'ye Gülşah Buzlu damga vurdu

Sevilen parçalarıyla gelin ve kayınvalideleri coşturan bir sanatçı, iddialı tadımıyla 15 bileziği kazanacak kişiyi belirledi. Mutfakları teftiş eden Gülşah Buzlu, gelinlere önemli püf noktalarıyla destek verdi. Kayınvalidelerin dertlerini dinleyen sanatçı, hem güldü hem güldürdü.

Mutfak Bahane programının final gününde yaşananlar herkesi şaşırttı. Heyecanla eşine yemeği tarif eden Beyhan, başına gelenlerle herkesi şaşırttı. Eşi Okan tarafından mutfak dolabına kapatılan gelin ne yapacağını şaşırdı, ama bu onu susturmaya yetmedi. Tarifleri oradan vermeye devam eden gelin, herkesi güldürdü.

Gözyaşlarının ardından gelen mutlu haber de sürpriz oldu. Tadım öncesi ağlayan Gamze, açıklamalarıyla herkesi şaşırttı. Akın'a müjde vererek üçüncü bebeğini beklediğini açıklayan Gamze, mutluluk gözyaşları döktü.

GÜL HANIM, HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADI

Günlerdir talibinden gelen mektuplar ve hediyelerle ikinci bahar hayalleri kuran Gül Hanım, hayal kırıklığına uğradı. Siyah odada bekleyen gizemli konuğa Harun'dan izin çıkmayınca Gül Hanım'ın gelinlik giyme hayali kursağında kaldı. Selvi ve Tolga çifti yarışmaya veda ederken, 15 bileziğin sahibi Gamze ve Akın çifti oldu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.