Hava Durumu

Metin Akpınar’ın biyolojik kızı Müge Anlı'ya başvurdu!

Duygu Nebioğlu, Metin Akpınar'ın biyolojik kızı olduğu ortaya çıktıktan aylar sonra, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için Müge Anlı'ya başvurdu.

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2024 13:25
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2024 13:25
Kaynak: Haber Merkezi
Metin Akpınar’ın biyolojik kızı Müge Anlı'ya başvurdu!

ATV'de her gün canlı olarak yayınlanan ve Türkiye'nin en popüler sabah programlarından biri olan "Müge Anlı ile Tatlı Sert", izleyicileriyle buluşmayı sürdürüyor. Müge Anlı ve Tatlı Sert programına Metin Akpınar’ın biyolojik kızı Duygu Nebioğlu konuk oldu. İşte detaylar...

METİN AKPINAR'IN BİYOLOJİK KIZI MÜGE ANLI'YA MÜGE ANLI'YA BAŞVURDU 

82 yaşındaki oyuncu Metin Akpınar'ın, Suphiye Orancı ile olan evlilik dışı ilişkisinden 2 kızı ve 2 torunu olduğu haberinin gündeme bomba gibi düşmesinin ardından, DNA testi yaptıran Duygu Nebioğlu gerçek babasının Metin Akpınar olduğunu öğrendi. Ardından annesini bulmak için Müge Anlı'dan yardım istedi. 35 yaşında olduğunu belirten Duygu Nebioğlu, ruh yaşının daha yaşlı olduğunu, yıllardır biyolojik ailesini aradığını dile getirdi. Kendisini büyüten ailesi tarafından ikiz kız kardeşi ile birlikte evlat edindiklerini, tek yumurta ikizleri olduklarını ifade etti.

Müge Anlı, canlı yayında Suphiye Orancı'nın gazeteci bir arkadaşına yazdığı mektubu okudu: "Ben hiç evlenmedim, çocuklarımın babası ayrı. İkizlerimin babasını yazıyorum size ama sakın adını duyurmayın, ben o adamla baş edemem. İkizlerimin babası Metin Akpınar, diğerlerinin babası da evli bir adam. Çocuklarımı sakın evlatlık vermeyin. Ben bebeklerimi başkasının çocukları olsun diye doğurmadım. Kendim için doğurdum. Bir gün onlara kavuşacağım."

Dava süreciyle ilgili gazeteciyle anlaşmazlık yaşayan Duygu Nebioğlu, gazetecinin adını açıklamak istemedi. Müge Anlı, o dönemdeki mektupta ikizlerin babasının Metin Akpınar olduğunun yazıldığını, ancak Metin Akpınar'ın mektuptan haberi olup olmadığını sordu. Bu konuda bilgisi olmadığını belirten Nebioğlu, cevabı sadece babası Metin Akpınar ve annesi Suphiye Orancı'nın bildiğini ifade etti.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.