Hava Durumu

Kuruluş Osman'ın yeni bölümü yarın akşam yayınlanacak mı?

Son bölümüyle izleyicileri televizyona kilitleyen Kuruluş Osman dizisinin 157.bölüm Fragmanı yayınlandı.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2024 16:24
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2024 16:24
Kaynak: Haber Merkezi
Kuruluş Osman'ın yeni bölümü yarın akşam yayınlanacak mı?

Başrollerinde Burak Özçivit, Yıldız Çağrı Atiksoy, Özge Törer, Emre Bey’in yer aldığı ATV'nin sevilen tarihi dizisi Kuruluş Osman dizi her çarşamba saat 20.00'de ATV ekranlarında izleyici ile buluşuyor. 24 Nisan Çarşamba günü yayınlanacak olan Kuruluş Osman'ın 157.Bölüm Fragmanı yayınlandı. İşte detaylar...

Evladının canı tehlikede olan Osman Bey, bütün oyunları bozmak için kararlı bir şekilde hareket etmektedir. Ulcay ile karşı karşıya geldiğinde, fitneyi sonlandırmak için yeni bir plan yapmaya karar verir.

Ahmet'in ölümü, Kayı Obası'nda büyük bir gerilime neden olur ve kılıçlar çekilir. Ancak, Osman Bey kardeş kanının dökülmesine izin vermemeye kararlıdır. Bu nedenle, İbrahim Bey ve Yakup Bey'i obada alıkoymaya karar verir.

Melike Hatun ve İbrahim Bey, yaşananlardan sonra büyük bir öfke içindedirler. Oğullarının intikamını almak için yemin ederler ve nasıl bir intikam planı kuracaklarını düşünürler.

Osman Bey ve Bala Hatun, kaçak durumda olan Alaeddin ve Gonca'nın nikahını kıyarlar. Bu nikahın ortaya çıkaracağı sonuçlar merak konusudur.

Alaeddin ve Gonca'yı bulmak isteyen Mehmet'in karşısına Orhan çıkar. Aralarında kıyasıya bir mücadele başlar ve bu mücadele nasıl sonuçlanacaktır?

Alaeddin Bey ve Gonca Hatun, Ulcay'ın tehdidiyle nasıl başa çıkacaklarını düşünürken, Mehmet ise Yakup Bey'lerin esaretini sonlandırmak için Ulcay'la anlaşır. Ancak, Osman Bey'i mezarına götürürken bekleyen tehlikeden habersizdirler.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.