Hava Durumu

Kuruluş Osman'a Bursa damgası!

ATV ekranlarından yayınlanan Kuruluş Osman dizisi bu akşam 159.bölümüyle izleyiciyle buluşacak. Peki, Kuruluş Osman'ın 159. bölümünde neler yaşanacak? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2024 12:56
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2024 12:56
Kaynak: Haber Merkezi
Kuruluş Osman'a Bursa damgası!

ATV ekranındaki beşinci sezonunda da reytinglerin zirvesinde yer alan ‘Kuruluş Osman’ dizisi izleyiciden büyük ilgi gördü. Dizi 8 Mayıs Çarşamba (bugün) akşamı saat 20.00’de 159.bölümü ile seyircisiyle buluşacak. Peki, Kuruluş Osman'ın 159. Bölümünde neler yaşanacak? İşte detaylar... 

KURULUŞ OSMAN 159. BÖLÜM

Osman Bey, Yakup Bey ve İbrahim Bey'e, Alaeddin'i öldürmek için gerçek katilin kim olduğunun hesabını sorar. Gerilim artar ve savaş hazırlıkları hız kazanır. Tam savaş başlamak üzereyken, Yunus Emre savaş meydanına gelir. Yunus Emre'nin gelişi, taraflar arasındaki husumetin nasıl bir boyuta taşınacağını merak uyandırır.

Bala Hatun, Uç Pazar'a gitmiş ve Ahmet'in katliyle ilgili soruşturmalara başlamıştır. Sorgulama esnasında ahaliden biri, Ulcay'ı gördüğünü iddia eder. Bu durum karşısında Ulcay ne yapacaktır?

HOLOFİRA'NIN GİTME İSTEĞİ SORGULANIR 

Elçim Hatun ve Holofira obada karşı karşıyadır. Elçim Hatun, Holofira'nın gitme isteğini sorgular. Holofira gitmekten vazgeçtiğini belirtir. Bu durum karşısında Elçim Hatun ne yapacaktır?Bala Hatun, obadaki işleri ele alırken Osman Bey'in yokluğunu sorgular. Kimse Osman Bey'in nereye gittiğini bilmez.

PLAN TUTACAK MI? 

Yakup Bey ve İbrahim Bey, Bursa ve İznik'i alıp Osman Bey'i etkisiz kılma planları yaparlar. Ancak Osman Bey, Bursa'ya tek başına gitmiştir. Amacı ne olduğu merak konusudur. Üç büyük beyliğin arasındaki çekişme nereye evrilecek, Osman Bey Yakup Bey ve İbrahim Bey'e karşı elde edeceği başarılarla dönüp dönemeyecek, merak konusu olmaya devam ediyor.

Kuruluş Osman'a Bursa damgası! Bursa Hayat Gazetesi -2

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.