Hava Durumu

Kızıl Goncalar'ın son bölümünde neler yaşandı?

Heyecanla izlenen Kızıl Goncalar dizisinin son bölümünde yaşananlar ve yeni bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığı merak edilerek araştırılmaya başlandı. Peki, Kızıl Goncalar'ın 17.bölüm 1.Fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2024 09:02
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2024 09:02
Kaynak: Haber Merkezi
Kızıl Goncalar'ın son bölümünde neler yaşandı?

Popüler dizi Kızıl Goncalar'ın son bölümünde, ana karakterler arasındaki gerilim ve entrikalar doruk noktasına ulaştı. Büyük sırların ortaya çıkması ve beklenmedik olaylar izleyicileri ekrana kilitlemeyi başardı. Ancak yeni bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığı konusu hala merak konusu.

KIZIL GONCALAR'IN SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Meryem'in hamlesiyle sarsılan tarikatta Cüneyd, Sadi Hüdayi, Hasna ve Naim gözaltına alınırken, Zeynep de Çocuk İzleme Merkezi'ne yerleştirilir. İhbarcıyı bilmeyen ve Levent’i suçlayan Sadi Hüdayi, gözaltındaki Cüneyd’in itiraflarına şüpheyle yaklaşmaktadır. Dergahtaki karışıklıktan faydalanmak isteyen Affan, Sadi Hüdayi’ye Mürşid ile ilgili tehlikeli bir teklif sunarken, Cüneyd dedesiyle görüşmek için çaba gösterir. Gün sonunda, Sadi Hüdayi posta otururken Cüneyd, yüzyıllık bir dergah adetiyle amcasına meydan okur. Diğer yandan, İrfan Bey’in baskılarına rağmen Zeynep’i kurtarmak için Levent, Meryem'le karşı karşıya gelecektir.

KIZIL GONCALAR 17.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kızıl Goncalar'ın 17.bölüm 1.Fragmanı NOW'u resmi internet sayfasında yayınlandı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.