Hava Durumu

'Jon Snow' geri dönüyor!

Televizyon dünyasında bir döneme damgasını vuran kült dizi "Game of Thrones" serisinin spin-off’u "House of the Dragon" için geri sayım sürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2022 16:55
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2022 16:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
'Jon Snow' geri dönüyor!

The Hollywood Reporter’ın haberine göre; Kit Harington'ın hayat verdiği "Jon Snow"u odak noktasına alacak bir seri için daha düğmeye resmen basıldı.

'Game of Thrones"un son sezonunda "Jon Snow", "Demir Taht"ın potansiyel varisi "Aegon Targaryen" olduğunu keşfediyor, finalde Westeros’tan sürgün edilip, eski hayatını geride bırakmak üzere Yedi Krallık’ın kuzey sınırındaki Duvar’a geri dönüyordu.

Karakterin öyküsünün kaldığı yerden devam edeceği ve "Kit Harington"ın kendisine iki Emmy adaylığı getiren role dönüş yapacağı konuşuluyor.

Sosyal medyada geniş yankı bulan proje "Arya Stark", "Sansa Stark" ve "Brienne of Tarth" gibi karakterlerin dönüşü için de açık kapı olarak yorumlandı.

"Game of Thrones"ta yaşananlardan 200 yıl önce demir tahta hükmeden "Targaryen Hanedanı"nı ve onların "Ejderhaların Dansı" olarak bilinen iç savaşını konu alan dizi, 21 Ağustos'tan itibaren izleyici ile buluşacak.

(Kaynak:Habertürk.com)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.