Hava Durumu

İnci Taneleri 10. bölüm fragmanı; 'Yapmadıysan ispat et'

İnci Taneleri 10. bölüm fragmanı dizinin takipçileri tarafından merak ediliyor. Perşembe akşamında Kanal D ekranlarında yayınlanan İnci Taneleri dizisinin 10. yeni bölüm fragmanı beklenirken Azem sonunda Cihan isteyene kadar onunla iletişim kurmamaya karar veriyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2024 11:41
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2024 11:41
Kaynak: Haber Merkezi
İnci Taneleri 10. bölüm fragmanı; 'Yapmadıysan ispat et'

İnci Taneleri 10. bölüm fragmanı en çok merak edilenler arasında yer alırken Kanal D ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan İnci Taneleri dizisinin son bölümünde Cihan'ın son sözleri sonrasında Azem biraz kenara çekilme kararı alıyor.

Başrollerinde Hazar Ergüçlü ile Yılmaz Erdoğan'ın oynadığı İnci Taneleri dizisinin son bölümünde; Ailesini yeniden bir araya toplamak için Azem büyük bir gayret içerisindedir. Tek çaresi de iki evladına birden ulaşmak olduğundan Cihan isteyene kadar da onunla iletişim kurma ısrarından tamamen vazgeçer. Yinede Cihan’ın içerisinde bulunduğu tehlikede onu asla yalnız bırakmaz.

Dilber’de Alişan ile birlikte yeni bir yaşam kurmak adına elinden geleni yapmaya karar verse de bir anda hayatı tepetaklak olur. Piraye’nin ise gördüğü bazı gerçekler dünyasını şaşırtır.

İnci Taneleri dizisi 10. yeni bölümüyle 28 Mart Perşembe akşamında saat 20.00'da Kanal D ekranlarında olacak.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.