Hava Durumu

Esra Erol'da yaşanan olay Türkiye'yi ayağa kaldırdı

ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da yaşanan bir olay daha Türkiye'yi ayağa kaldırdı. İşte 15 yaşındaki karaciğer hastası Ş.B. olayı...

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2024 12:05
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2024 12:05
Kaynak: Haber Merkezi
Esra Erol'da yaşanan olay Türkiye'yi ayağa kaldırdı

ATV'nin sevilen programı Esra Erol, her gün canlı yayın ile izleyicilerinin karşısına geçiyor. Birbirinden ilginç ve çarpıcı konuları ve konukları ağırlayan Esra Erol, hafta içi her gün saat 16.00'da atv'de izleyicilerle buluşuyor.

İbrahim ve Sevda Barık çifti, "15 yaşındaki karaciğer hastası kızımız Ş.B.’yi, Levent Cahan kaçırdı. Kızımız bulunmazsa ölecek." diyerek Esra Erol'dan yardım istedi. Aynı hastalıktan önce de bir kızlarını kaybetmiş olan acılı ailenin feryatları stüdyoyu gözyaşlarına boğdu.

Esra Erol, 19 Nisan 2024 tarihinde kaçırılan ve eğer tedavi olmazsa ve ilaçlarını düzenli kullanmazsa her an ölebilecek olan 15 yaşındaki Ş.B'yi kısa süre içerisinde buldu. Kaçırılan 15 yaşındaki çocuk ile Gaziantep Nurdağı'nda yakalanan Levent, ikili polis ekiplerince Gaziantep Nurdağı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Ş.B.'nin ifadesi alındı. Gözaltına alınan Levent ise, 15 yaşındaki Ş.B.'yi kaçırmaktan mahkemeye sevk edildi. 

Levent Cahan'ın gözaltına alınmasıyla birlikte ailesi canlı yayına bağlandı. 'Levent Ş.B'yi değil, Ş.B. Levent'i kaçırdı. Hasta gelin istemiyoruz.' dedi. Ş.B.'nin ablası Rabia, canlı yayına bağlanarak Levent'in kardeşini tehditle tuttuğunu söyledi. Ölümle mücadele eden, 15 yaşındaki Ş.B.'yi zorla kaçıran Levent'e kimin yardım ettiği hala merak konusu. Esra Erol, konunun takipçisi olacağını açıkladı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.