Hava Durumu

Esra Erol’da bir ilk! Öldü sandığı annesine kavuştu

ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da bir ilk yaşandı. Bebekken evlatlık verilen 26 yaşındaki Uğur, öldü zannettiği annesine kavuştu.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2024 15:31
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2024 15:38
Kaynak: Haber Merkezi
Esra Erol’da bir ilk! Öldü sandığı annesine kavuştu

ATV'nin sevilen programı Esra Erol, her gün canlı yayın ile izleyicilerinin karşısına geçiyor. Birbirinden ilginç ve çarpıcı konuları ve konukları ağırlayan Esra Erol, hafta içi her gün saat 16.00'da atv'de izleyicilerle buluşuyor.

Esra Erol'da yayınlanan bölümde bir ilk yaşandı. İşte detaylar...

Antalya'da Hüseyin Dere'nin aracılığıyla 17 günlükken evlatlık verilen 26 yaşındaki Uğur, biyolojik ailesini bulmak için Esra Erol'dan yardım istedi. Uğur, duygusal hikayesini anlatırken Türkiye'nin dikkatini çekti ve izleyiciler gözyaşlarına boğuldu. Uğur'un evlatlık verildiği kişi olan Hüseyin Dere, yayına bağlanarak, "Uğur'un annesinin adı Burçin" dedi ve gerçekleri anlattı. Ancak, bir ihbar sonucunda ortaya çıkan yanlış bilgi, Uğur'u daha da derin bir üzüntüye boğdu. Esra Erol, büyük bir gizemi çözmek için adım adım ipuçlarını izledi ve 26 yıllık sırrı gün ışığına çıkardı.

Uğur'un "öldü" denilen annesinin aslında teyzesi olduğu ortaya çıktı. Uğur, "Hiç değilse annemin mezarını göreyim" diyerek annesini aradı. Ancak Uğur'un annesi hayattaydı. Esra Erol, annesini ölen teyzesi sanan Uğur'u gerçek annesi Banu'ya kavuşturdu. Stüdyoda mutluluk gözyaşları sel oldu. Banu, hayat hikayesini anlattı ve Türkiye şoke oldu. Evlatlarından zorla koparılan Banu, "İlk çocuğumu da bulmak istiyorum." dedi. Esra Erol, mucizelere mucize ekledi ve Uğur'un kardeşini ve kuzenini de buldu.

Esra Erol’da bir ilk! Öldü sandığı annesine kavuştu Bursa Hayat Gazetesi -2

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.