Hava Durumu

En son ortaokulda binmiştim diyerek paylaştı!

Halk otobüsüne binen Merve Boğulur, o anları sosyal medya hesabından "Otobüsteyim, bak işine!" notuyla paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2022 13:16
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2022 13:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
En son ortaokulda binmiştim diyerek paylaştı!

Önceki gün annesi Nehra Boluğur ile halk otobüsüne binen Merve Boluğur, o anları Instagram'dan paylaştı. En son ortaokulda otobüse bindiğini dile getiren ünlü oyuncu, "Beni tanıyanlar da çıktı. Tanımasalar daha güzel olacaktı aslında" dedi.

Bir süredir ekranlardan uzak olan ve sosyal medya paylaşımları ile adından söz ettiren Merve Boluğur (34), annesi Nehra Boluğur ile birlikte Boğaz turuna çıktı. Vapura binen Boluğur, bu fotoğrafı, "Simit, deniz kokusu, İstanbul..." notuyla sosyal medya hesabından yayınladı.

"OTOBÜSTEYİM, BAK İŞİNE!"

Ardından halk otobüsüne binerek, Hacıosman'a giden ünlü oyuncu, o anları da takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi. Deneyimlerini anlatan Merve Boluğur, bu kareyi, "Otobüsteyim, bak işine!" notuyla paylaştı.

"EN SON ORTAOKULDA BİNMİŞTİM"

Boluğur, ardından yayınladığı videoda, "Otobüsteyim. Biraz kalabalık bugün. Beni tanıyanlar da çıktı. Tanımasalar daha güzel olacaktı aslında. Annem de yanımda... Keyif yapıyoruz. Teyzeler iniyorlar. 30 M'deyiz bugün. En son ortaokulda binmiştim. Şu an bana nostalji oldu. 'Merve Boluğur otobüse bindi, parası mı bitti?' haberlerini çok merak ediyorum. Otobüste pampalarımda kopuyoruz. Hacıosman'a geldik." şeklinde konuştu.

Fotoğraflar: Instagram

​​​​​​​

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.