Hava Durumu

Düğün tarihleri belli oldu

Geçtiğimiz ay nişanlanarak dünyaevine girme yolunda ilk adımı atan Ebru Şahin-Cedi Osman çiftinin nikah ve düğün tarihi netleşti.

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2022 00:37
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2022 00:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Düğün tarihleri belli oldu

Oyuncu Ebru Şahin, yaklaşık 3 senedir NBA takımlarından Cleveland Cavaliers forması giyen Cedi Osman ile evlilik hazırlığı yapıyor. Mutlu birliktelikleri süren çiftin, nikah ve düğün yeri belli oldu.

İkili, 1 Temmuz'da Makedonya'da hayatlarını birleştirecek. tv100'ün haberine göre; Ünlü çift, 7 Temmuz'da ise aşklarının başladığı Çeşme'deki bir mekanda düğün yapacak.

İLK ADIM

Geçtiğimiz yıl Kapadokya'da sevgilisine evlilik teklifi eden ve "Evet" yanıtını alan Osman, sevgilisini doğum gününde Tekirdağ'da yaşayan ailesinden istemeye gitmişti.

YÜZÜKLER TAKILDI

Aile arasında gerçekleşen sade bir törenle evlilik yolunda ilk adımı atan çift, nişanlanmıştı. Yaz sonu dünyaevine girecekleri konuşulan ikilinin özel anlarından kareler sosyal medyada paylaşılmıştı.

"DÜN BİRAZ OLAYLI GEÇTİ DİYELİM"

Ünlü oyuncu, mutluluğunu Instagram hesabından yayınladığı fotoğraflarla sergilemişti. Ebru Şahin, 135 binden fazla beğeni alan gönderilerine, "Dün biraz olaylı geçti diyelim..." notunu düşmüştü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.