Hava Durumu

Deha Bilimlier'den 'yasak aşk' iddiasına cevap!

Modacı Gülşah Saraçoğlu ile yasak aşk yaşadığı iddia edilen şarkıcı Deha Bilimlier, Beyaz TV'de Bircan Bali, Arto ve Seren Serengil’in yorumcuları olduğu 'Söylemezsem Olmaz' canlı yayınına bağlandı, "Çok üzgünüm karısına aşık bir adamım" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.01.2022 00:16
Haber Güncellenme Tarihi: 04.01.2022 00:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Deha Bilimlier'den 'yasak aşk' iddiasına cevap!

Gülşah Saraçoğlu ile Deha Bilimlier’in yasak aşk yaşadığı iddia edildi. Aslı Bilimlier ile evli olan üç çocuk babası şarkıcı, şoke eden iddiaların ardından 'Söylemezsem Olmaz' programına açıklama yaptı.

"GÖRÜNTÜLÜ ŞARKI SÖYLERİM" 

39 yaşındaki müzisyen, "Beni herkes bilir, eşime aşık biriyim. Bu işlerde bir şey başardıysak eşimle beraber başardık. Konserime gelemese bile ben onu arar görüntülü şarkı söylerim, hatta her gece ona şarkı söylerim" dedi.

Deha Bilimlier, "Beni izlemeye gelen hem yakın dostlarım hem de arkadaşlarım bizim aşkımıza özenirler. 20 yıldır sahneye çıkıyorum, adım hiç böyle bir konuyla çıkmadı. Sahne öncesi Gülşah Saraçoğlu ile telefonda görüşmedim. Evi sahnelerime yakın olduğu için sahneme iki hafta üst üste geldi, hatta sahnemde düştü, güldük ettik" ifadelerini kullandı.

"EŞİMDEN ÖZÜR DİLEDİM" 

Ünlü şarkıcı, "Bu haber nereden nasıl çıktı, şok içinde kaldık. Gökhan Göz ile benim sahnemde tanışmışlardı. Benim de hatam olabilir, sahnede mesafeyi daha iyi koruyabilirdim. Konuşmadığım sürece konu hep değişiyor, son kez çıkıp konuşacağım, daha bu konu hakkında konuşmayacağım" açıklamasını yaptı.

Deha Bilimlier, "Beni herkes izlemeye geliyor sanatçılar da, oyuncular da. Nasıl böyle bir haber çıktı anlayamadım. Düşmanım vardı da o mu çıkardı ya da Gülşah'ın düşmanı vardı da o mu böyle bir haber çıkardı diye düşündüm. Gülşah’ı aradım, 'Böyle böyle bir haber çıkmış' dedim. 'Benim haberim yok, görmedim' karşılığını verdi" dedi.

Şarkıcı, "Sahneden sonra eve gittim, zaten beni evde eşim bekliyor. Sahne üzerinde mesafemi koruyabilirdim, eşimden de özür diledim. Böyle bir şeyle adım çıktığı için çok üzgünüm" şeklinde konuştu.

"SENİ DÜRÜST BİRİ OLARAK TANIDIK" 

Ünlü şarkıcının açıklamaları sonrası Seren Serengil, "Biz seni seviyoruz ve yıllardan beri tanıyoruz. Hiç bu tarz bir haberle gündeme gelmedin, seni hep dürüst biri olarak tanıdık. Evli bir adamın isminin çıkması da çok utanç verici bir durum. Bazen sahnedeki erkekler böyle bir hataya düşebiliyor, sen düştün mü düşmedin mi, Allah ile senin aranda" yorumunu yaptı.

Bircan Bali ise "Gülşah Saraçoğlu uzun süredir sana takıkmış. İhanetin acısıyla Gökhan'ın kulağına gidip en yakın can yakıcı sensin. Haber senin tarafından değil karşı taraftan dolayı çıkan bir şey" iddiasında bulundu.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.