Hava Durumu

Behzat Ç. geri mi dönüyor?

Bir dönemin popüler dizilerinden olan Behzat Ç'nin başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu'dan sürpriz bir paylaşım geldi. Behzar Ç. projesi gerçekleşirse 3. kez izleyicisi ile buluşmuş olacak. İşte Erdal Beşikçioğlu'nun heyecanlandıran açıklaması...

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2022 14:49
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2022 14:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Behzat Ç. geri mi dönüyor?

Sosyal medya hesabından attığı tweet'in ardından açıklamalarda bulunan Erdal Beşikçioğlu, Behzat Ç dizisiyle ilgili merak edilen detayları da açıkladı.

Erdal Beşikçioğlu diziyle alakalı attığı tweetin ardından bir mekan çıkışında basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. Beşikçioğlu, bu açıklamayı da sosyal medya hesabından paylaştı.

Konu hakkında röportaj videosu da paylaşan Beşikçioğlu, “Kadromuza yeni eklemeler olacak olacak. Bizi ikna etmek sanıldığı kadar zor değil. Yazılı bir metin içerisinde hikayeyi gördüğünüz zaman sizi etkileyebiliyorsa, bu sanatçılar için yeterlidir.” ifadelerine yer verdi

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Beşikçioğlu, yer aldığı projelerdeki metinlerin Behzat Ç kadar güçlü etkiye sahip olmadığını belirtti.

Yer aldığı projelerin Behzat Ç karakteri kadar güçlü bir karakterin yaratılması gerektiğinin altını çizen Beşikçioğlu, “Yeni kuşak diziler, karakterlerin hikayesinin peşine takılmak yerine olay örgülerinin peşine takıldığı için sistem kendi içerisinde tuhaf bir çöküntü yaşıyor.” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.