Hava Durumu

Arka Sokaklar'ın yıldızı mesleğine ara verdi

Rol aldığı "Arka Sokaklar" dizisiyle yıldızı parlayan genç oyuncu Boğaç Aksoy, lenfoma kanserine yakalandığını duyurmuştu. Aksoy, doktorunun tavsiyesi üzerine mesleğine ara vererek Fethiye'ye yerleşti.

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2022 09:16
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2022 09:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Arka Sokaklar'ın yıldızı mesleğine ara verdi

Rol aldığı "Arka Sokaklar" dizisiyle yıldızı parlayan genç oyuncu Boğaç Aksoy'dan kötü haber gelmişti. Oyuncu Boğaç Aksoy, lenfoma kanserine yakalandığını duyurmuştu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Boğaç Aksoy, sevenlerinden dua istemişti. Boğaç Aksoy, doktorunun tavsiyesi üzerine mesleğine ara verip Fethiye'ye yerleşti. Zor günleri geride bırakan 32 yaşındaki oyuncu, sağlık durumu hakkında merak edilenleri ve yeni hayatını GÜNAYDIN'a anlattı.

Lenf kanserine yakalanan oyuncu Boğaç Aksoy, doktorunun tavsiyesi üzerine mesleğine ara verip Fethiye'ye yerleşti. Bir tekne alıp kaptanlığa başlayan Aksoy, "Burada mutluyum, huzurluyum" dedi

Pandeminin ortalarında kanser olduğunu öğrenen oyuncu Boğaç Aksoy, rol aldığı diziye veda edip tedavi sürecine başlamıştı.

"Benim başıma geleceğini düşünmediğim bu hastalık, genç yaşımda beni buldu" diyen oyuncu, stressiz bir hayat için İstanbul'a veda edip Fethiye'ye yerleşti.

Boğaç Aksoy'un tedavisi devam ediyor.

Büyük bir tekne, ardından da kaptanlık diploması alan oyuncu, "Doktorum uzun soluklu işlerde yer almamı istemiyor. Burada mutluyum, huzurluyum" diyor.

'Arka Sokaklar' dizisinde 'Volkan Komiser' karakterine hayat veren Boğaç Aksoy, bir süredir lenf kanseriyle mücadele ediyordu. Boğaç Aksoy, son sağlık durumuyla ilgili merak edilenleri sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Boğaç Aksoy, bir süredir lenf kanseriyle mücadele ediyordu. Sağlık durumu merak edilen oyuncu, sevenlerine güzel haberi vermişti.

Lenf kanseri tedavisi gören oyuncu Boğaç Aksoy, paylaşımına şu notu ekledi:

Sevgili dostlarım beni iyileştirdin anne dediğimde bu doğruydu ilk günden bu güne harika yol kat ettik %95 oranında pet temiz çıktı.. Ancak T hücreli non hockın olduğum için şimdi son kez hücre tedavisi ve maximum dozda kemoterapi alacakmışım benim içinde süpriz oldu…

21 gün hastanede ailem ile son kez mücadelemiz olacak… Allah'ın izniyle bir daha tekrarlamamak üzere bu hastalıktan kurtulmak istiyorum… Dualarını eksik etmeyin… Sevgiler Saygılar herkese

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.