Hava Durumu

Alan yarışması ne zaman başlıyor? Alan yarışmasına nasıl başvurulur? Büyük ödül ne kadar?

Yeni nesil yarışma “Alan” yakında başlıyor. Peki, Alan yarışmasına nasıl başvurulur? Büyük ödül ne kadar? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2024 13:15
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2024 13:15
Kaynak: Haber Merkezi
Alan yarışması ne zaman başlıyor? Alan yarışmasına nasıl başvurulur? Büyük ödül ne kadar?

Hollanda, İspanya, Fransa, Amerika Birleşik Devletleri, İtalya, Almanya ve Ukrayna'nın ardından şimdi de Türkiye'de seyircisiyle buluşacak olan Alan yarışması, atv ekranlarında izleyicilerle buluşacak. 'Rakiplerini alt et, alanını genişlet ve büyük ödülü kazan!' sloganıyla yarışmacılarını bekleyen program, yakında ATV'de.

ALAN YARIŞMANIN KURALLARI NELER?

Alan yarışmasında, sistem tarafından rastgele seçilen bir yarışmacı, 100 kişi arasından bir rakibini seçerek düello yapacak. Rakibin kategorisinde gerçekleşecek düelloda, her yarışmacıya 45 saniye verilecek ve genellikle görseldeki kişiyi veya nesneyi tanımaya çalışacaklar. Doğru cevap verilirse sıra rakibe geçerken, yanlış cevap verilirse doğru cevabı bulana kadar aynı görsel ekranda kalacaklar. "Pas" denildiğinde, süreleri 3 saniye azalacak ve yeni bir görsel görünecek. Süresi dolan yarışmacı elenerek yarışmadan çıkacak. Kazanan yarışmacı, devam etmek isterse alanındaki bir rakibi daha seçecek ve yeni bir düello başlayacak. Kazandığı rakibin alanını da kazandığı için, düello için seçebileceği rakip sayısı artacak ve kategoriler çeşitlenecek. Yarışmacının devam etmesi avantaj sağlayacak çünkü gün sonunda en büyük alana sahip olan yarışmacı 100 bin TL kazanacak. En fazla yarışmacıyı eleyen kişi günün birincisi olacak. Devam etmek istemezse alana geri dönecek. Eğer düelloyu kazanan kişinin kategorisinde yarışılmışsa, kazanan kişi elenen kişinin kategorisini alarak yarışmaya devam edecek.

ALAN YARIŞMASINA NASIL BAŞVURULUR VE BÜYÜK ÖDÜL NE KADAR?

Alan, bir bilgi yarışması olduğu kadar strateji yarışması da ve büyük ödülü tam 1 milyon lira! ATV ekranlarında yayınlanacak olan yarışmaya başvurular, atv.com.tr adresinden yapılabilir.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.