Hava Durumu

Seyahat edecekler dikkat! Türkiye yollarında son durum ne? | 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Yola çıkacak olan sürücüler, "Hangi yollarda çalışma var? Türkiye yollarında son durum ne?" sorularına yanıt arıyor. Yapılan araştırmanın ardından, "Hangi yollarda çalışma var? Türkiye yollarında son durum ne?" sorularına yanıt bulundu. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2024 09:08
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2024 09:08
Kaynak: Haber Merkezi
Seyahat edecekler dikkat! Türkiye yollarında son durum ne? | 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Hangi yollarda çalışma var? Türkiye yollarında son durum ne? | 4 Mayıs 2024 Cumartesi | sorularına arama motorları üzerinden yanıt aranmaya başlandı. Yapılan incelemenin ardından, "Hangi yollarda çalışma var? Türkiye yollarında son durum ne? |4 Mayıs 2024 Cumartesi |" sorularına yanıt bulundu.

Karayolları Genel Müdürlüğü4 Mayıs 2024 Cumartesi günü için yol durumu ve kapalı yollar bültenini yayınladı.  Peki, "Hangi yollarda çalışma var? Türkiye yollarında son durum ne? | 4 Mayıs 2024 Cumartesi |" İşte detaylar...

İŞTE KARAYOLLARINDA SON DURUM: 

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi Malkara-Çanakkale (1915 Çanakkale Köprüsü dahil) Kesimi Otoyolunun Gelibolu Güney Kavşağı-Lapseki Kavşağı Kesimi 1-3.km.leri arasında 1915 Çanakkale Köprüsü ve yaklaşım viyadükleri üzerinde bakım-onarım çalışması nedeniyle Lapseki istikametinde çalışma programına göre sağ veya sol şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden sağlanmaktadır.

Kızılcahamam-Kahramankazan-Ankara yolunun 45-47.km.leri arasında Kahramankazan-Ankara istikametinde banket dışı ilave servis yolu yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Muğla-Denizli yolunun 13-20.km.leri arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Bursa-İnegöl-Bozüyük yolunun 31-35.km.leri arasında asfalt yenileme çalışmaları nedeniyle İnegöl-Bursa istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Bursa-İnegöl istikametinden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Eceabat-Gelibolu-Keşan yolunun 62-65.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Nevşehir-Aksaray yolunun 30-36.km.leri arasında yol yapım çalışması nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.,

Taşova-Erbaa-Niksar yolunun 51-52.km.leri arasında köprü yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Kumluca-Kemer-Antalya yolunun 78-82.km.leri arasında bulunan tünellerde bakım onarım çalışmaları nedeniyle 09:00-17:00 saatleri arasında (cumartesi ve pazar hariç) ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Diyarbakır-Mardin yolunun 13-16.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Hopa-Borçka-Artvin yolunun 47-65.km.leri arasında bulunan 10 adet tünel ve güzergahlarında elektrik, elektronik, drenaj sistemleri temizlik, bakım ve onarım çalışması nedeniyle 08:00-17:30 saatleri arasında ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.