Hava Durumu

Bursalılar dikkat! Yağışlar hafta sonu devam edecek mi? - Bursa Hava Durumu - 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Bugün Bursa'da hava durumu nasıl olacak? Bugün, yarın ve önümüzdeki 5 gün boyunca Bursa'da beklenen hava koşulları nelerdir? Sağanak yağmurlu mu, parçalı bulutlu mu yoksa güneşli mi olacak? gibi sorular arama motorlarında merak edilerek araştırılan konular arasında yerini aldı. Peki, Bursa'da bugün hava nasıl olacak? İşte ayrıntılı yanıtı!

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2024 08:34
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2024 08:34
Kaynak: Haber Merkezi
Bursalılar dikkat! Yağışlar hafta sonu devam edecek mi? - Bursa Hava Durumu - 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Bursa için yeni tahmin raporuna göre, dün etkili olan kuvvetli yağışlar bugün de bölgesel olarak devam ediyor. İşte detaylar:

Hafta sonunun ilk günü, Bursa genelinde 13 derecelik sıcaklıkla başladı. Sabah saatlerinde sağanak yağışlar ve çok bulutlu bir gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşandı.

Öğle saatlerine doğru, bölgesel olarak etkili olan sağanak yağışlar devam ediyor ve termometreler sabah saat 09.00-12.00 arasında 16 derece seviyelerinde seyredecek.

Şehir genelinde öğle saatlerinde de yağışların devam etmesi bekleniyor ve hava sıcaklığı 20 derece civarında seyrediyor.

Öğle saatleri sonrasında, sıcaklıkların biraz düşmesiyle termometreler 15 derece seviyelerinde ölçülüyor ve yer yer etkili yağışlar ve çok bulutlu bir gökyüzü devam ediyor.

Akşam saatlerine doğru, termometreler 14-15 derece seviyelerinde seyrederken sağanak yağışların devam etmesiyle gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde yağışlar devam ediyor ve termometreler 12 derece civarında seyrediyor.

Meteoroloji'nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre Bursa'da bu akşam saatlerinden itibaren başlayacak sağanak yağışlar pazar günüde etkisini gösterecek.

Yarın sabah hava sıcaklığı 10 derece olacak. Gün boyunca sağanak yağışlı ve çok bulutlu bir hava hakim olacak ve en yüksek sıcaklık 19 dereceye ulaşacak.

Haftanın ilk iş günü pazartesi ise sabah sıcaklığı 8 derece olacak. Sağanak yağışların etkisini kaybetmesi ve az bulutlu bir hava bekleniyor. En yüksek sıcaklık 19 dereceyi gösterecek.

BURSA HAVA DURUMU SAATLİK TAHMİN - 4 MAYIS 2024 CUMARTESİ

BURSA HAVA DURUMU 5 GÜNLÜK TAHMİN - 4 MAYIS 2024 CUMARTESİ

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.