Hava Durumu

Bursa elektrik kesintisi | 15 Nisan 2024 Pazartesi günü | İşte, Bursa'da ilçe ilçe kesinti durumu!

Bursa elektrik kesintisi | 15 Nisan 2024 Pazartesi günü Bursa'da elektrik ne zaman gelecek? 15 Nisan 2024 Pazartesi günü Bursa'da hangi ilçelerde ve mahallelerde elektrik kesintisi yaşanacak? İşte cevabı!

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2024 08:09
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2024 08:09
Kaynak: Haber Merkezi
Bursa elektrik kesintisi | 15 Nisan 2024 Pazartesi günü | İşte, Bursa'da ilçe ilçe kesinti durumu!

Bursa elektrik kesintisi | 15 Nisan 2024 Pazartesi günü merak edilerek araştırılıyor. Detayları haberimizde sizler için derledik...

15 Nisan 2024 Pazartesi günü Bursa'nın birçok ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak. 15 Nisan 2024 Pazartesi günü Bursa'nın hangi ilçelerinde elektrik kesintisi yaşanacak? Peki, Bursa'da elektrik kesintisi kaç saat sürecek?  

Elektrik kesintisi nedeniyle mağduriyet yaşamak istemeyen vatandaşlar Bursa'da elektriklerin ne zaman geleceği ile ilgili ULUDAĞ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. (UEDAŞ) elektrik kesintisi listesini araştırıyor.    

ULUDAĞ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. (UEDAŞ) tarafından yapılan açıklamaya göre 15 Nisan 2024 Pazartesi günü Bursa'da gerçekleşecek kesintilere ulaşmak için BURSA ELEKTRİK KESİNTİSİ SORGULAMA ekranından ulaşabilirsiniz.

Not: Kesinti süreleri ve etkilenen mahalleler güncel bilgilere göre değişebilir.

Bursa elektrik kesintisi | 15 Nisan 2024 Pazartesi günü | İşte, Bursa'da ilçe ilçe kesinti durumu!-Bursa Hayat Gazetesi-2

PLANLI ELEKTRİK KESİNTİLERİ NEDEN YAPILIR?

Planlı kesintiler olası can ve mal kayıplarının önüne geçmek ve arz güvenliğini korumak için yapılan, enerjinin evinize ve işyerinize kesintisiz iletilmesini sağlayan bakım çalışmalarıdır.

Planlı kesintilerde bölgenin tamamı mevcut elektrik kesintisinden etkilenmeyebilir.

PLANLI KESİNTİLERDEN NASIL HABERDAR OLABİLİRİM?

Dağıtım firmalarının web sitelerinde planlı kesintiler ile ilgili bilgilendirme yapılır. Bununla birlikte 185 numaralı elektrik arıza hattı arandığında, bölgedeki dağıtım firmasının operatörüne bağlanarak planlı kesintileri dinlemek mümkündür. Bazı firmalar önceden planlanmış kesinti durumları için bildirim gönderen mobil aplikasyonları ücretsiz olarak yayınlamaktadırlar. Bu tür iletişim kanallarını kullanarak bölgenizdeki kesintileri öğrenebilirsiniz.

HANGİ DURUMLARDA ELEKTRİK ENERJİSİ KESİLİR?

Perakende satış sözleşmesinin sona ermesi, kaçak veya usulsüz elektrik enerjisi tüketildiğinin tespit edilmesi, tüketilen enerji bedeline ilişkin ödemelerin zamanında yapılmaması durumları ile ayrıca müşterinin sözleşmesinde enerjinin kesilmesini gerektirecek özel hususların neler olduğu yer almış ise bunların oluşması halinde müşterinin elektriği kesilir.

KESME-AÇMA ÜCRETİ NEDEN ALINIR?

Abonelik esnasında enerjinin açma işlemi için, elektrik borcunun ödenmediği takdirde elektriğinin kesilmesini gerektiren durumlarda; elektriğin kesilmesi ve kesilen elektriğinin yeniden bağlanmasına ilişkin masrafları için alınır.

YENİ BİR ABONELİK ALMAK İSTİYORUM. HANGİ EVRAKLAR GEREKLİ?

Yeni bir abonelik tahsisi için öncelikle enerji müsaadesi alınmalıdır. Enerji müsaadesinin alınmasından sonra Dağıtım Bağlantı Sözleşmesi yapılmalıdır.

SAYACIM YANLIŞ OKUNDU, NE YAPMALIYIM?

Hatalı olan faturanız ile birlikte bağlı bulunduğunuz en yakın hizmet noktamıza bir dilekçe ile başvurmanız gerekmektedir.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.