Hava Durumu

"Yanan ağaçların yerine misliyle fidan dikilecek"

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, yanan ağaçların her birinin yerine misliyle dikilecek fidanların sahiplenilmesini istedi. Ayrıca Bakan Pakdemirli, 28-30 Temmuz 2021 tarihleri arasında toplam 85 orman yangınının 74 tanesinin kontrol altına alındığını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2021 22:20
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2021 22:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
"Yanan ağaçların yerine misliyle fidan dikilecek"

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, yanan ağaçların her birinin yerine misliyle dikilecek fidanların sahiplenilmesini istedi.

Pakdemirli, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, yanan ağaçların yerine misliyle fidan dikileceğini belirtti. Bakan, Pakdemirli paylaşımında şunları kaydetti:

"Canımız yandı. Nefesimiz yandı. Hep birlikte yeşerteceğiz. Müsterih olun. 'http://GelecegeNefes.com' adresine gelerek yanan ağaçlarımızın her birinin yerine misliyle dikeceğimiz fidanlarımıza adınızı vererek sahiplenin. Geleceğe nefes olalım."

"TOPLAM 85 ORMAN YANGININDAN 74 TANESİ KONTROL ALTINA ALINDI"

 Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, 28-30 Temmuz 2021 tarihleri arasında toplam 85 orman yangınının 74 tanesinin kontrol altına alındığını belirtti.

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Ormanın kahramanları havadan ve karadan büyük bir özveri ile yangınlara müdahale ediyorlar. Destekleriniz için minnettarız. 28-30 Temmuz 2021 tarihleri arasında toplam 85 adet orman yangınının 74 tanesi kontrol altına alındı" dedi. 28-29 ve 30 Temmuz 2021'de çıkan orman yangınlarına ilişkin verileri paylaşan Bakan Pakdemirli, Adana'da 2, Osmaniye'de 1, Antalya'da 3, Mersin'de 3 ve Muğla'da 2 yangının devam ettiğini belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.