Hava Durumu

Transferinde amca faktörü

Galatasaray'ın yardımcı hocası olması beklenen Ayhan Akman'ın yeğeni olan Bursaspor'un genç yeteneği Ali Akman'ı takımında görmek istediği iddia edildi.

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2020 07:30
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2020 07:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Transferinde amca faktörü

Onur KIZILKAYA

21 Haziran tarihli haberimizde Bursaspor'un genç yeteneği Ali Akman'a İstanbul takımlarının ilgisi olduğunu duyurmuştuk. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın ilgilendiği genç oyuncunun transferine en yakın kulübün Sarı-kırmızılılar olduğunu belirtmiştik. Haberimiz üzerine ulusal basın da Galatasaray'ın 18 yaşındaki genç yetenekle ilgilendiğini duyurdu.

AMCA FAKTÖRÜ

Dün ulusal basında çıkan haberlere göre Galatasaray'da görevinden ayrılan Hasan Şaş'ın yerine yardımcı teknik direktör olarak Ayhan Akman'ın göreve getirilmesi düşünülüyor. Galatasaray'da uzun süre top koşturan Ayhan Akman'ın yeğeni olan Ali Akman ile aynı takımda görev alabileceği ifade edildi. Ayhan Akman'ın bu transfer için Galatasaray yönetimine tavsiyede bulunduğu, bunun üzerine de Sarı kırmızı idarecilerin Bursaspor'un kapısını çaldığı öğrenildi.

1 YILLIK SÖZLEŞMESİ VAR

Yeşil-beyazlı Yönetim genç yıldızı bırakmak istemese de Ali Akman'ın 1 yıllık sözleşmesi bulunması ve mukavele uzatılmadığı takdirde seneye boşa çıkacak olması transferin gerçekleşme ihtimalini güçlendiriyor.

TARAFTARIN SEVGİSİNİ KAZANDI

Bursaspor altyapısından yetişen ve bu sezon sergilediği futbolla göz dolduran Ali Akman, Türkiye Kupası maçları dahil bu sezon Yeşil-beyazlı formayla 19 maça çıkarken, bu müsabakalarda 4 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. Özellikle İbrahim Üzülmez döneminde daha çok forma şansı yakalayan genç golcü gösterdiği performansla taraftarların da sevgisini kısa sürede kazanmasını bildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.