Hava Durumu

Transferin gözdesi

Bursaspor alt yapısının futbol dünyasına armağanı olan Burak Kapacak için bu kritik haftalarda bile transfer söylentileri son bulmuyor. Yurt içinden ve dışından birçok kulüp genç yıldızın peşinde.

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2020 07:30
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2020 07:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Transferin gözdesi

Sümeyye KAYAALTI

Bursaspor'un başarılı kanat oyuncusu Burak Kapacak, Yeşil beyazlıların Süper Lig hedefi için ter döktüğü haftalarda yine transferin göz bebeği. Yurt içinde ve yurt dışında hedefini tutturamayan takımlar gelecek sezonun planlarını yapmaya başladı. Transferde elini çabuk tutmak isteyen kulüpler genç kanat oyuncusunu listelerinin en başına yazmış durumda. Burak Kapacak ise her fırsatta önceliğin ve kararın Bursaspor'da olduğunu söyleyerek transfer dedikodularına son noktayı koyuyor.

MENAJERİ DOĞRULAMIŞTI.

Geçtiğimiz haftalarda bir radyo programında konuşan Burak Kapacak'ın menajerliğini yapan Metin Korkmaz, "Burak Kapacak için yurt dışından resmi teklifler aldık. Bursaspor şu anda önemli bir yarışın içinde.  veriyor. Burak takımı için çok önemli bir oyuncu. Burak'ın da şu andaki tek amacı Bursaspor'un başarısı. Sezon sonu bakarız, Burak Kapacak için hayırlısı neyse o olur." ifadelerini kullanmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.