Hava Durumu

Timsah'ın en değerlisi Burak Kapacak

Bursaspor'un bu sezon kadrosundaki oyunculardan bonservis bedeli anlamında en değerlisi Burak Kapacak olarak belirlendi.

Haber Giriş Tarihi: 05.12.2020 06:30
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2020 06:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Timsah'ın en değerlisi Burak Kapacak

Onur KIZILKAYA

Güncel transfer listeleriyle tüm dünyada takip edilen transfermarkt.com sitesine göre Bursaspor'un 20 yaşındaki genç kanat oyuncusu Burak Kapacak, takımın en değerli oyuncusu konumunda. 1 milyon Euro bonservis değeri biçilen Kapacak, TFF 1. Lig'in de en değerli oyuncuları arasında. Altay'ın orta saha oyuncusu Khaly Thiam 1 milyon 400 bin Euro'luk değeriyle listenin ilk sırasında yer alırken bu oyuncuyu Samsunspor'un 28 yaşındaki forvet oyuncusu Tomane 1 milyon 200 bin Euro'yla izliyor. Bu oyuncuların ardından ise 1 milyon 100 bin Euro'luk değeriyle yine Samsunspor'dan defans oyuncusu Boli geliyor. Listenin 4'üncü sırasını Altınordu'nun 16 yaşındaki genç yeteneği Burak İnce ile Burak Kapacak paylaşıyor.

ALİ AKMAN İKİNCİ SIRADA

Aynı transfer sitesinde, Bursaspor'un en değerli ikinci oyuncusu olarak 500 bin Euro değeriyle 18 yaşındaki genç golcü Ali Akman yer alıyor. Ali Akman'ın ardından ise 300 bin Euro değeriyle başarılı orta saha oyuncusu İsmail Çokçalış listede 3'üncü sırada bulunuyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.