Hava Durumu

Sıcaklık eksiye düşüyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yayınladığı hava durumu raporuna göre, İç Anadolu Bölgesinde hava az bulutlu. Sabah ve gece saatlerinde sis etkili. Gece sıcaklıklar bölge genelinde sıfırın altına düşecek.

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2021 20:56
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2021 20:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Sıcaklık eksiye düşüyor

Türkiye'nin büyük çoğunluğunda hava parçalı ve az bulutlu. Kıyı Ege'de yağmur, Doğu Anadolu'nun güneyinde ise kar bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara ile iç ve doğu kesimlerde sis bekleniyor. Hava sıcaklıkları tekrar artarak iç ve batı bölgelerde mevsim normalleri civarında, yer yer üstünde seyredecek.

Karadeniz, Marmara ve Akdeniz'de rüzgar kuvvetli esiyor. Diğer kıyılarımızda ise orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Marmara Bölgesi parçalı bulutlu. Sıcaklık İstanbul'da 15, Bursa'da 17 derece. Cuma ve cumartesi ise bölge genelinde sağanak yağış bekleniyor.

Ege Bölgesinde kıyı kesimlerde yağmur bekleniyor. Bölgenin kalanında hava parçalı ve çok bulutlu. Cuma günü yağış etki alanını genişletiyor, cumartesi günü bölge geneline yayılıyor.

Akdeniz bölgesinde güneş görülüyor. Sıcaklık 19-20 derecelerde seyrediyor. Cuma ve cumartesi günü batı kesimlerde sağanak yağış bekleniyor.

İç Anadolu Bölgesinde hava az bulutlu. Sabah ve gece saatlerinde sis etkili. Gece sıcaklıklar bölge genelinde sıfırın altına düşüyor.

Karadeniz Bölgesi de parçalı ve çok bulutlu. Batı kesimlerde sis de etkili olacak. Sıcaklık Bolu'da 9, Samsun ve Trabzon'da 16 derece ölçülüyor.

Doğu Anadolu Bölgesinde hava parçalı bulutlu. Hakkari dolaylarında zaman zaman kar yağışı görülebilir. Cuma günü bölge genelinde az bulutlu bir hava bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu Bölgesinde gökyüzü az bulutlu ancak yer yer bulutlar yoğunlaşıyor. Sıcaklık Gaziantep'te 12, Şanlıurfa'da 13 derece ölçülüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.