Hava Durumu

Regaip Kandili mesajları!

İslam dünyası için rahmeti ve bereketi bol üç ayların habercisi kabul edilen Regaip Kandili, bugün idrak edilecek.Hayırlı Kandiller dileriz...

Haber Giriş Tarihi: 27.02.2020 13:52
Haber Güncellenme Tarihi: 27.02.2020 13:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Regaip Kandili mesajları!

Mübarek üç aylarda, Müslümanlara oruç tutma, Kur'an-ı Kerim okuma ve sadaka verme gibi ibadetlere daha çok yönelmeleri tavsiye ediliyor.

Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Regaip Kandili dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenleyecek.

Ankara'da Beştepe Millet, Afyonkarahisar'da Gedik Ahmet Paşa, Adana'da Sabancı Merkez, İstanbul'da Eyüp Sultan ve Konya'da Kampüs camilerindeki özel programda, Kur'an-ı Kerim ve salavatlar okutulacak.

EN GÜZEL RESİMLİ REGAİP KANDİLİ MESAJLARI YENİ 2020

Tüm İslam âleminin mübarek Regaip kandilini kutluyor, bu gecenin hayır ve bereketiyle hepimizi iç huzura eriştirmesini Yüce Allahtan diliyorum... 

Mübarek Regaip Kandilinizi kutlar, her şeyin gönlünüzden geçtiği gibi olmasını temenni ederim. 

Kim canı gönülden iman eder, kalbini her türlü günah, nifak ve bozgunculuktan temiz tutar, dili ile doğru ve tatlı konuşur, endişeye düşmeden haline razı olur, doğru ve güzel huylu olursa gerçekten mutluluğa erer. Regaip kandiliniz mübarek olsun.

Dertlerimiz kum tanesi kadar küçük, sevinçlerimiz Nisan yağmuru kadar bol olsun. Bu mübarek geceniz sevapla dolsun. Regaip kandiliniz mübarek olsun.

Semanın kapılarının açılıp, rahmetin sağanak sağanak yağdığı bu günde düşen damlaların sizi ailece sırılsıklam etmesi dileğiyle; Regaip kandiliniz mübarek olsun.

Gece boyunca melekler Rablerinin izniyle ölü canlara hayat taşımak için bölük bölük inerler; her çeşit barış, huzur, saadet ve güven taşırlar. Ta şafak sökünceye dek. Bu mübarek Kandil gecesinde Allah dualarınızı kabul etsin.

Gün vardır, bin yıldan uzun gelir bize, bir yıl vardır bir günden kısa gelir bize. Bu gecede dua edelim Rabbimize. Regaip kandiliniz mübarek olsun.

Ellerin duaya uzandığı, sinelerin dostlara açıldığı, gözlerin masumiyet aradığı bu mübarek günde tüm dualarınız kabul olması dilleğiyle; Regaip kandiliniz mübarek olsun.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.