Hava Durumu

Polis baskın yaptı! 7 kişi kaçmak için çatıdan yan binaya geçti

Eskişehir'de mührün söküldüğünün belirlenmesi üzerine düzenlenen operasyonda, kumar oynarken yakalanan 12 kişiye 53 bin TL idari para cezası uygulandı. Öte yandan baskın sırasında yan binaya geçen 7 kişi hakkında da işlem yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 13.01.2021 14:01
Haber Güncellenme Tarihi: 13.01.2021 14:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Polis baskın yaptı! 7 kişi kaçmak için çatıdan yan binaya geçti

Edinilen bilgiye göre polis, Cumhuriye mahallesi Yıldırımer sokakta yaptığı denetimde, geçmiş tarihte mühürlenen bir iş yerinde tekrar kumar oynandığını tespit etti. Mührün söküldüğünün belirlenmesi üzerine düzenlenen operasyonda, bina içerisinde 5 şahsın olduğu görüldü. Yapılan incelemelerde başka şahısların pencereden çıkarak çatıdan karşı binadaki boş daireye girdiklerinin tespit edilmesi üzerine şahısların kaçtığı boş dairenin sahibine ulaşıldı.

Dairenin kapısı ikamet sahibinin rızası doğrultusunda açtırılarak saklanan 7 şahıs daha yakalandı. Toplamda 12 şahsın her birine 'Sosyal Mesafeye Uymamak' suçundan 3 bin 150 TL ve 'Kumar oynamak' suçundan bin 336 TL olmak üzere toplam 53 bin 832 TL idari para cezası uygulandı.

Ruhsatsız işyeri sahibine 'Kumar oynamak için yer ve imkân sağlamak' ve 'Mühür sökme' suçlarından, adli işlem yapıldı.

Ayrıca boş ikamete izinsiz olarak giren 7 şahsa ise 'Konut dokunulmazlığını ihlal' suçundan şüpheli olarak adli işlem yapıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.