Hava Durumu

Park alanı işgalden temizlendi

Görükle Mahallesi'nde özel bir işletme tarafından kira sözleşmesine aykırı şekilde işgal edilen park alan, Nilüfer Belediyesi tarafından vatandaşa açmak üzere çalışma yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2020 16:29
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2020 16:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Park alanı işgalden temizlendi

 Nilüfer Belediyesi, Görükle Mahallesi'nde özel bir işletme tarafından kira sözleşmesine aykırı şekilde işgâl edilen park alanını vatandaşa açmak üzere çalışma yaptı. Park alanında bulunan imâlatları kaldıran Nilüfer Belediyesi, yakın zamanda bu alanı park olarak vatandaşa açacak.


Kaçak yapıyla mücadeleye devam eden Nilüfer Belediyesi, bir yandan da özel işletmeler tarafından ruhsata aykırı bir şekilde işgâl edilen kamuya ait alanlarda çalışmalar yürütüyor. Görükle Mahallesi'nde Atatürk Caddesi üzerinde yer alan ve özel bir işletme tarafından işgâl edilen park alanı, Nilüfer Belediyesi ekipleri tarafından tahliye edildi. Sabah saatlerinde bölgeye giden Nilüfer Belediyesi ekipleri, işletmecinin alanda yaptığı imâlatları kaldırdı. Nilüfer Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ekiplerinin, zabıta ve emniyet güçleri nezaretinde gerçekleştirdiği çalışmayla birlikte işgâlden temizlenen park alanı, yapılacak düzenlemenin ardından vatandaşların hizmetine açılacak.


İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Yapı Kontrol Bürosu ekipleri, ayrıca Çalı Mahallesi'nde, tarım alanına imâlathane kurulmasına da izin vermedi. Temel aşamasında fark edilen yapıya anında müdahale eden ekipler, kaçak yapıyı iş makinesiyle ortadan kaldırdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.