Hava Durumu

Oktay Kaynarca 'Masumlar Apartmanı'nda mı oynayacak? Jet yanıt

Uzun yıllardır ATV ekranlarında yayınlanan 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' da 'Hızır Çakırbeyli' karakterine hayat veren Oktay Kaynarca'nın dizinin ardından TRT1'de yayınlanan 'Masumlar Apartmanı'na dahil olacağı iddia edildi. Usta oyuncu, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla iddialara noktayı koydu.

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2021 23:15
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2021 23:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Oktay Kaynarca 'Masumlar Apartmanı'nda mı oynayacak? Jet yanıt

Geçtiğimiz hafta 200'üncü bölümüyle ekranlara dönmesi beklenen 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisi, ani bir kararla yayından kaldırılmış, başrol oyuncusu Oktay Kaynarca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla izleyicilere veda etmişti.

Kaynarca, paylaşımında; "At sırtında dünyayı fethetmek kolaydır. Zor olan attan indiğinde fethettiğini yönetebilmektir" Cengiz Han....'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın değerli izleyicisine; yayına başladığımız ilk günden itibaren hiç eksilmeyen ilginize, sevginize, bizi ailenizden birileri olarak görmenize, sorgusuz sualsiz yüreklerinize kazırcasına sahiplenmenize, son ana kadar devam etmesi için beslediğiniz umutlarınıza sonsuz teşekkür ederim" demişti.

Oyuncu, sözlerine, "Yedi yıl birlikte yol yürüdüğüm, birçok rekoru, başarıyı, mutluluğu, acıyı, sevinci birlikte yaşadığım 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' ekibinin en büyüğünden en küçüğüne, emeği geçen bütün arkadaşlarıma; son dönem yaşanan bütün olumsuzluklara karşı duruş biçiminiz, etik tavrınız, iş disiplininiz ve yaşadıklarınıza rağmen sabrınız için yüreklerinizden öpüyorum. Ellerinize yüreklerinize sağlık. Bazen söz biter, yol biter, yolculuk biter ama her bitiş bir başlangıçtır. Hoşça kalın" diye devam etmişti.

Bunun üzerine yeni sezonunda kadrosunda bir takım değişikliklere gidilen 'Masumlar Apartmanı' dizisine Oktay Kaynarca'nın da dahil olacağı iddia edildi.

Bu iddiaların ardından sessizliğini bozan usta oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile 'Masumlar Apartmanı'nda oynayıp oynamayacağı konusuna açıklık getirdi.

Kaynarca, açıklamasında; "Kopyala yapıştırcılara, tıklanma simsarlarına, uydurukçu sosyal medyacılara, bilmemnecilere itibar etmeyin. Bir projeye falan dahil olduğum yok. Benim haberimi benden" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.