Hava Durumu

O işine bakıyor

Yeşil beyazlı kulübün alt yapısından yetişen ve her geçen gün futbolunu daha da yukarılara taşıyan Burak Kapacak, hakkında çıkan transfer dedikodularına kulaklarını tıkayıp işine bakıyor.

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2020 06:30
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2020 06:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
O işine bakıyor

Sümeyye KAYAALTI

Bursaspor'un geleceği gözüyle bakılan ve takımın en hırslı futbolcuları arasında yer alan başarılı kanat oyuncusu Burak Kapacak hakkındaki transfer söylentileri kulübün yalanlamalarına rağmen son bulmuyor.  Trabzonspor ve Fenerbahçe için çıkan transfer söylentileri kulübün resmi sitesinden yayınlanan yazılı açıklamayla yalanlanmış, ama özellikle ulusal basında transfer haberleri yayınlanmaya devam etmişti.

PERFORMANSI YÜKSELİYOR

Yüksek asist özelliğiyle dikkat çeken Burak Kapacak bu sezon 18 mücadelede bin 383 dakika forma giyerek takımına 7 asistlik bir katkı sağladı. Başarılı kanat oyuncusu, transfermarkt verilerine göre 800 bin euro'luk değeri ile Bursaspor'un en pahalı futbolcusu. Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde devam eden antrenmanlarda hırsı ve çalışkanlığıyla dikkat çeken Burak Kapacak, tüm transfer söylentilerine kulağını tıkayıp takımını yeniden Süper Lig'e yükseltebilmek için ter döküyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.