Hava Durumu

Neswater'dan Türkiye'de bir ilk

Bursa başta olmak üzere İstanbul ve Ankara'da 15 yıldır hizmet veren Neswater, yılların verdiği deneyimi ile su arıtma sistemlerinde müşterilerine en son teknolojiyi ve en iyi kalite sunuyor.

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2020 13:32
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2020 13:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Neswater'dan Türkiye'de bir ilk

Firma, müşterilerinin talepleri ve istekleri doğrultusunda geliştirdiği Türkiye'deki en küçük kapalı kasa arıtma cihazı BYNES'le, kullanıcıların en çok şikayet ettikleri konuların başında gelen yer probleminin de önüne büyük oranla geçmiş oldu.

2005 yılında faaliyetlerine Bursa'da başlayan  İstanbul ve Ankara da hizmet veren  toplumun yaşam kalitesinin arıtmasını ve su hakkında bilinçlenmesini amaçlayan Neswater, 15 yıldır evsel arıtma sistemleri başta olmak üzere, personel içme suyu gibi konularda da çözümler üretiyor.

GÜVENLİ VE HESAPLI

Arıtma cihazı kullanımının sunduğu avantajlar hakkında bilgiler veren Neswater Genel Müdürü Çiğdem Karabulut Yaman, "Arıtma cihazları, suda bulunabilecek tüm zararlı maddeleri arıtmasından dolayı sizlere en sağlıklı içme suyunu sunar. Herhangi bir mikroorganizma bulunma riski yoktur. Hücrelerden zararlı karışımların atılmasını sağlar. Bunun yanı sıra ekonomik açıdan da önemli avantajlar sunuyor. Suyunuzu sadece içmek değil, çay ve kahve yapımında, yemeklerde, meyve ve sebzelerinizin son yıkama suyu olarak kullanmanın haricinde ütülerde dahi kullanılabilir" dedi.

EN KÜÇÜK KAPALI KASA CİHAZI NESWATER'DA

Müşterilerinin talep ve istekleri doğrultusunda, Türkiye'deki en küçük kapalı kasa arıtma cihazını üretip piyasaya sunduklarını belirten Yaman, "Müşterilerimizin isteklerini ve taleplerini her zaman çok açık bir firma olduk. Müşterilerimizi en çok rahatsız eden konuların başında su arıtma sistemlerinin kapladığı alan geliyor. Neswater olarak 2019 yılında Türkiye'nin en küçük kapalı kasa cihazı BYNES'i geliştirdik ve ürettik. Müşterilerimizin taleplerine cevap vermiş olduk. Neswater firması olarak tüm cihazlarımızda  NSF Sertifikalı filtre grubu kullanmaktayız. Cihazlarımızın tamamı Dünya Sağlık Örgütü'nün belirlediği kriterlerdeki yüksek vasıflı içme suyu üretmektedir" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.