Hava Durumu

LÖDER gönüllüleri ile büyüyor...

27 yıldır Bursa Uludağ Üniversitesi Çocuk Hematoloji ve Onkoloji bölümlerini destekleyen, hastalara ve ailelerine maddi, manevi ve sosyal destek sağlamak, daha iyi koşullarda tedavi olabilmeleri için projeler üretmek ve toplumu çocukluk çağı kanserleri ile ilgili doğru bilgilendirmek amacıyla kurulan LÖDER, Bursalı hayırsever gönüllüler ile büyümeye devam ediyor. Başkanlığını Prof. Dr. Adalet Güneş 'in yürüttüğü LÖDER için koşarak destek olan gönüllüler hem spor yapıp sağlıklı kalıyorlar hem de sosyal sorunluluk bilinciyle LÖDER 'e destek oluyorlar.

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2021 17:18
Haber Güncellenme Tarihi: 15.10.2021 17:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
LÖDER gönüllüleri ile büyüyor...

Adım Adım kapsamında Türkiye çapında yapılan büyük organizasyonlar ile birlikte 6 adet koşuya katılan LÖDER gönüllüleri 7. Koşu olarak Bursa'da düzenlenen Eker IRun koşusunda bir araya geldiler.

Bu koşuda Löder adına koşan 15 gönüllü yer aldı. LÖDER gönüllüleri Bursa Lösemili Çocuklara Yardım Derneği'ne ait olan Konuk Evi'nin giderleri için koşuyorlar.

Bilindiği gibi lösemi tedavisi uzun ve zorlu bir süreç içerisinde gerçekleşebiliyor. Her bir koşucunun koşma amacı, bu süreçte hasta yakınlarının yanında olan konukevi giderlerine destek olmak ve aynı zamanda çocuklara destek olmak. Kampanya büyük desteklerle devam ediyor.

Prof. Dr. Adalet Güneş "Koşucuların çoğu LÖDER'e gönül vermiş kişilerden oluşuyor. Bir sonraki hedefimiz İstanbul NKolay Maratonu. Tüm Bursalı hayırseverleri LÖDER adına koşmaya ya da koşuculara bağış yaparak LÖDER 'e destek olmaya davet ediyoruz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.