Hava Durumu

Kentte vaka sayıları arttı! İl Sağlık Müdürü Benli'den önemli uyarı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca dün yaptığı açıklamada, son 3 günde vaka sayısı artan iller arasında Kayseri'yi de saydı.İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli ise Bakan Koca'nın açıklamasının ardından vatandaşları "Karşılaştığımız herkesi Kovid taşıyormuş gibi düşünerek davranmalıyız. Maske - Mesafe. Çay ikramlarını iptal edelim" mesajı ile uyardı.

Haber Giriş Tarihi: 24.07.2020 18:58
Haber Güncellenme Tarihi: 24.07.2020 18:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Kentte vaka sayıları arttı! İl Sağlık Müdürü Benli'den önemli uyarı

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca dün koronavirüs tablosunu Twitter hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Bakan Koca, "İyileşen sayımız vaka sayısından 238 fazla. 1 Hazirandan bugüne COVID-19 sebebiyle kaybettiğimiz 1.043 hasta içinde 65 yaşından küçük olanların sayısı 136. Son 3 gün vaka sayısı en çok artan iller: Ankara, Konya, Şanlıurfa, Batman, Adana, Kayseri, Erzurum" açıklamasıyla Kayseri'ye de dikkat çekti.

Sağlık Bakanı'nın açıklamasının ardından İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli de twitter hesabından, "Kayseri'deki vaka artışı dün açıklandı. Karşılaştığımız herkesi Covid taşıyormuş gibi düşünerek davranmalıyız. Maske - Mesafe. Çay ikramlarını iptal edelim" uyarısında bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.