Hava Durumu

Kanalizasyondan sızan pis su bodrum kattaki eve bastı

İstanbul Sultangazi'de kanalizasyon şebekesinden sızan pis su istinat duvarını delip önce bodrum kattaki evi bastı, ardından sokağa taştı. Kendisinin ve ailesinin defalarca İSKİ'yi aradığını fakat ilgilenen olmadığını iddia eden daire sahibi Cabbar Işık, "Rögar yer altından damar yapmış ve sızarak bizim binamızın alt katına akıyor" diyerek tepki gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2021 15:15
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2021 15:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Kanalizasyondan sızan pis su bodrum kattaki eve bastı

Sultangazi ilçesi Cebeci Mahallesi'nde kanalizasyon şebekesinden sızan pis su istinaf duvarını delerek bodrum katında yaşayan bir ailenin evine sızdı. Ardından da sokağa taştı. Pis su eve adeta çeşme gibi akmaya başladı. Yaşananlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı. Daire sahibi Cabbar Işık, "Kaç defa İSKİ'yi aradık ama ilgilenen olmadı 'Görüyorsunuz evin halini suç sizde değil her şey çok güzel olacaktı" diyerek İBB yönetimindeki İSKİ'ye tepki gösterdi.

Kendisinin ve ailesinin defalarca İSKİ'yi aramalarına rağmen kimsenin ilgilenmediğini ancak sosyal medyada paylaştıktan sonra kendilerine dönüş yaptıklarını iddia eden Cabbar Işık, "Rögar yer altından damar yapmış ve sızarak bizim binamızın alt katına akıyor ilk önce komşumuzun bahçesinden şüphelendiler burada 70 yaşında kalp hastası teyzemiz var onun gidip İSKİ'ye imza vermesi gerekiyor dediler kendi aracım ile götürdüm ve dilekçe yazdılar. Daha sonra bahçeyi kazdılar. Fakat sonrada burası ile alakası yok dediler. Ancak bahçeyi tekrar düzenlemeden öylece bıraktılar" dedi.

Işık, "Rögardan gelen su duvardan çeşme gibi akıyordu üstelik bu mevzu bir günlük değil eski bir olay ama biz sebebini bilmiyorduk yerde parkeler vardı ve alttan geliyordu hepsi ıslandı sonra fayans yaptırdık bu defa ise duvardan gelmeye başladı ben görüntüleri sosyal medyada paylaştıktan sonra gece saat 12'de gelip yukarıdaki rögarı açmışlar ve kamera ile bakmışlar sonra olayı çözmüşler daha önce neredeydiniz benim bu yüzden psikolojim bozuldu kiracılar sürekli evime gelip daireden su geliyor diye şikayet ediyorlardı" diyerek duruma tepki gösterdi.

BU DEFA SOKAĞA AKMAYA BAŞLADI

Yaşanan olayın geçici olarak çözülmesinin ardından bu defa ise binanın yan tarafında bulunan başka bir rögarın taşarak sokağa aktığı görüldü. Uzun zamandır akan pis suyun çatıdan gelen temiz su olduğunu sandıklarını belirten Ömer Özgül, "Öğrendik ki lağım suyu imiş ve çok pis kokuyor buradan yetkililere sesleniyorum lütfen bu sorunu bir an evvel çözün" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.