Hava Durumu

İbrahim Tatlıses'in yanındaki gizemli kişinin kim olduğu belli oldu

İbrahim Tatlıses, dün bir kadınla el ele olduğu fotoğrafını sosyal medya sayfasından paylaştı. İbrahim Tatlıses'in yanındaki bu kişinin ise kim olduğu ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2021 21:38
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2021 21:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
İbrahim Tatlıses'in yanındaki gizemli kişinin kim olduğu belli oldu

Oğlu İdo Tatlıses'e görkemli bir düğün yapan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, son dönemde yaptığı açıklamalılarıyla gündeme geliyor.

Sevgilisi Gülçin Karakaya ile el ele pozunu yayınladığı düşünülen Tatlıses, "Deniz kenarında bazı evler vardır; ya lebiderya, bizimki de lebi orman" mesajını yazdı. Ancak işin aslı bambaşka çıktı.

Kendisinden 43 yaş küçük sevgilisi Gülçin Karakaya'dan sessiz sedasız ayrılan İbrahim Tatlıses, kısa süre içerisinde yeni bir aşka yelken açtı.

TV8 ekranların yayınlanan magazin programının iddiasına göre, İbrahim Tatlıses, kendisinden 39 yaş küçük Ece adında bir kadınla birliktelik yaşamaya başladı.

Gülçin Karakaya, İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses'in düğününe de katılmamıştı. İkilinin fikir ayrılıkları yaşadığı konuşuluyor. Öte yandan Karakaya, Tatlıses ile çekilmiş fotoğraflarını da Instagram hesabından kaldırdı.

"GELDİ GÖNLÜMÜN EFENDİSİ"

Tatlıses, bir süre hasret kaldığı sevgilisine geçtiğimiz temmuz ayında yeniden kavuşmuştu. Sevgilisi, bu anları, "Geldi gönlümün efendisi" notuyla kalp emojisi koyarak paylaşmıştı.

Daha önce Adalet Tatlıses ve Ayşegül Yıldız'la resmi olarak nikâh masasına oturan Tatlıses, "Gülçin Karakaya ile ilişkinizi resmiyete dökecek misiniz" sorusuna, "Zaman ne gösterir bilinmez" yanıtını vermişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.