Hava Durumu

Herkes bu ağacın peşinde!

Kastamonu'da ceviz ağacının gövdesinde bulunan "kadın silüeti" dikkati çekiyor.

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2019 18:13
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2019 18:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Herkes bu ağacın peşinde!

Kastamonu'nun Dokuzkat köyünde odunculuk yapan Osman Balta, kestiği  bir ceviz ağacının gövdesinde "kadın silüeti" olduğunu fark etti.

Üzerine su  dökerek silüeti belirginleştiren Balta, çektiği fotoğrafları sosyal medyada  paylaştı. Bunun üzerine Balta'yı arayan çok sayıda kişi, ağacı satın almak  istediklerini belirterek, silüeti görmek için Kastamonu'ya geleceklerini söyledi.

Osman Balta, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kastamonu bölgesinde  bulunan üretimden düşen ağaçları kesip Bursa'daki bir firmaya gönderdiğini,  firmanın da ağaçları mobilya yapımında kullandığını belirtti.

Kestiği bir ağacın gövdesinde "kadın silüeti" olduğunu fark edince  şaşırdığını anlatan Balta, meslek hayatı boyunca çok sayıda ağaç kesmesine karşın  ilk kez böyle bir durumla karşılaştığını söyledi.

Balta, silüetin ağacın kökünden başlayıp yukarı doğru 2 metre devam  ettiğini dile getirerek, "Ağacın fotoğrafını sosyal medyada paylaştıktan sonra  oldukça ilgi gördü. İstanbul'dan, Bursa'dan çok sayıda kişi aradı. 'Biz gelip  bakacağız, ondan sonra sat.' dediler. Onların gelmesini bekliyorum. Ceviz  ağacının tonu yaklaşık bin liraya satılıyor ama bu ağacı daha fazlaya satmayı  düşünüyorum. İlgi oldukça fazla." sözlerine yer verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.