Hava Durumu

EURO 2020'de üzücü olay: Kalp masajı yapıldı, maç ertelendi

EURO 2020 B Grubu'nda Danimarka ile Finlandiya arasında oynanan maçın ilk yarısında Danimarkalı yıldız Christian Eriksen kalp krizi geçirdi. Yerde hareketsiz kalan Eriksen için sağlık görevlileri müdahale için oyun alanına geldi. UEFA Euro 2020 maçı ertelendi. Danimarka Futbol Federasyonu, Christian Eriksen'in bilincinin açık olduğunu açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2021 20:24
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2021 20:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
EURO 2020'de üzücü olay: Kalp masajı yapıldı, maç ertelendi

EURO 2020 B Grubu'nda Danimarka ile Finlandiya arasında oynanan maçın ilk yarısında Danimarkalı yıldız Christian Eriksen kalp krizi geçirdi. Sağlık görevlilerinin müdahalesinin ardından Eriksen hastaneye kaldırıldı. Danimarka-Finlandiya maçı yaşanan talihsiz olay nedeniyle ertelendi. Danimarka Futbol Federasyonu, Christian Eriksen'in bilincinin açık olduğunu açıkladı.

EURO 2020 B Grubu'nda Danimarka ile Finlandiya arasında oynanan maçın ilk yarısında Danimarkalı yıldız Christian Eriksen kalp krizi geçirdi.

Sağlık görevlilerinin müdahalesinin ardından Eriksen saha dışına alındı. Danimarka-Finlandiya maçı yaşanan talihsiz olay nedeniyle ertelendi.

Sağlık görevlileri Eriksen'e kalp masajı yaptı. Saha içinde ve tribünlerde korku dolu anlar yaşanırken takım arkadaşları ve taraftarlar göz yaşlarını tutamadı.

Danimarka Futbol Federasyonu: Christian Eriksen uyanık ve durumu stabil. Daha ileri tetkikler için hastanede kalmaya devam ediyor.



Finlandiya maçı, Eriksen'in durumu netleştikten sonra TSİ 21.30 itibariyle kaldığı yerden bu akşam oynanacak.
Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray başta olmak üzere kulüpler ve tüm futbol dünyası Eriksen için paylaşımlarda bulundu.

UEFA'nın açıklaması:

Danimarkalı oyuncu Christian Eriksen'in dahil olduğu tıbbi acil durumun ardından, her iki takım ve maç yetkilileri ile bir kriz toplantısı düzenlendi ve daha fazla bilgi TSİ 20:45'te iletilecek.

Oyuncunun hastaneye kaldırıldığı ve durumunun stabil olduğu öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.