Hava Durumu

Dikkat! Bakanlıktan Facebook uyarısı

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Facebook'taki veri skandalına ilişkin sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2021 23:37
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2021 23:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Dikkat! Bakanlıktan Facebook uyarısı

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Facebook'taki veri skandalına ilişkin "20 milyona yakın vatandaşımızın telefon, konum, doğum tarihleri, e-posta verileri bir hacker platformunda yayınlandı. Tüm vatandaşlarımızın USOM'un yayınladığı önlemleri almaları büyük önem taşıyor" dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Twitter'dan yaptığı açıklamada " Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dijitalleşmenin en büyük zaafı veri kontrolünün tekelleşiyor olması. Az sayıda şirketin tüm dünyanın dijital verilerini kontrol ettiği çarpıklık gelecekte büyük sıkıntıların habercisidir." demişti. Facebook'ta yine bir veri skandalı daha yaşanıyor. 20 milyona yakın vatandaşımızın telefon, konum, doğum tarihleri, e-posta verileri bir hacker platformunda yayınlandı. Facebook kullanan tüm vatandaşlarımızın USOM'un yayınladığı önlemleri almaları büyük önem taşıyor." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.