Hava Durumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Polatlı'da Sakarya Zaferi'nin 100. Yılı Kutlama Programı'nda konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2021 14:21
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2021 14:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Polatlı'da Sakarya Zaferi'nin 100. Yılı Kutlama Programı'nda konuştu.

"KAHRAMANLARIMIZ İSİMLERİNİ TARİHE CESARETLERİ VE KANLARIYLA KAZIMIŞLARDIR"

Sakarya Zaferi Anadolu'daki bin yıllık varlığımızın dönüm noktalarından biridir. Kahramanlarımız isimlerini tarihe cesaretleri ve kanlarıyla kazımışlardır. 22 gün ve gece süren mücadele sonunda düşman çekilmeye mecbur kaldı. Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle yad ediyorum. İstiklal Harbimizi hangi şartlarda, ne büyük fedakarlıklar kazandığımızı unutturmamalıyız. Anadolu'dan atılmak istenen Türk milleti, milli mücadelesini Cumhuriyet ile yeni bir başlangıç haline getirdi.

"TÜRKİYE'NİN YAŞADIĞI SALDIRILARIN SADECE BİRİNİ BİLE KALDIRAMAYACAK ÜLKELER VAR"

2023 hedeflerimiz tıpkı milli mücadelenin kendisi gibi küresel senaryolara karşı bir başkaldırıdır. Milli iradenin gücü önünde ne vesayetin ne sosyal mühendislik hesaplarının ne terör örgütlerinin ne darbelerin duramayacağı gerçeğini cümle aleme gösterdik. Türkiye'nin yaşadığı saldırıların sadece birini bile kaldıramayacak ülkeler var.

"HAK, HUKUK, ADALET, ÖZGÜRLÜK ALANLARINDA MİLLETİMİZİN MAĞDURİYETLERİNİ GİDERECEK ADIMLAR ATTIK"

Hak, hukuk, adalet, özgürlük alanlarında milletimizin mağduriyetlerini giderecek adımlar attık. Yönümüzü hep geleceğe dönüp istikametimizi belirleyerek oraya doğru yürüyoruz. Evlatlarımıza 2053 vizyonunu inşa edecekleri bir miras bırakmanın gayreti içerisindeyiz. Bizim için esas olan milletimizin iradesidir. Cumhur İttifakı olartak geleceğimize daha özgüvenle yürüyoruz, özgüvenle bunu başaracağımıza inanıyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yılında Türkiye'yi muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkarma mücadelemizin başarıya ulaşması için son nefesimize kadar çalışacağız.

Ayrıntılar geliyor...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.