Hava Durumu

Bursa için sağanak yağış uyarısı

Bursa'da günün en yüksek sıcaklığı 21, en düşük hava sıcaklığı ise 9 derece. Gün genelinde gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2020 09:29
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2020 09:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Bursa için sağanak yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Trakya, İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ve Batı Karadeniz ile Kocaeli, Sakarya, Bursa, Bilecik ve Çorum çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, öğleden sonra Afyonkarahisar, Kütahya, Uşak, Denizli, Bolu, Karabük, Kastamonu, Eskişehir ve Çankırı çevreleri ile Ankara'nın batı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması (21-50 kg/m2) bekleniyor.

Hava sıcaklığının iç ve doğu kesimlerde artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın genellikle kuzey yönlerden, zamanla güney, iç ve doğu bölgelerde güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, öğleden sonra Güney ve İç Ege, Göller Yöresi ve İç Anadolu'nun güney kesimlerinde kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

BURSA İÇİN SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI!

Bursa'da bugün en yüksek sıcaklık 21, en düşük hava sıcaklık ise 9 derece.Gün genelinde gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

5 günlük hava durumu tahmininde, 26 Mayıs Salı günü(bugün) dahil cuma gününe kadar gökgürültülü sağanak yağış beklenirken, cumartesi gününün en düşük sıcaklığı 8, en yüksek sıcaklığı ise 22 olarak görülüyor.

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (26 MAYIS 2020)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.