Hava Durumu

Bursa'da kaçan danalar ortalığı bir birine kattı

Bursa'da sahiplerinin elinden kaçan danalar ortalığı birbirine kattı. Kimi ana yola çıkıp trafiği kitlerken, kimi ise sokak aralarında peşinden insanları koşuşturdu.

Haber Giriş Tarihi: 31.07.2020 14:25
Haber Güncellenme Tarihi: 31.07.2020 14:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Bursa'da kaçan danalar ortalığı bir birine kattı

Kurban bayramının alışıla gelen görüntüleri Bursa'da da yaşandı. Sahibinin kurbanlık için aldığı danalar, ellerinden kurtulunca ortalığı birbirine kattı. Kurban pazarından aldığı danayı kesim alanına götürmeye çalışan kişinin elinden kaçan dana, ana yola çıkınca sürücüler büyük şok yaşadı. Ana yolun ortasında bir oyana bir buyana koşuşturan dana uzun uğraşlar sonucu yakalandı. O anlar ise bir otomobilin içerisindeki vatandaşın kamerasına yansıdı.

Bir başka kovalamaca ise sokak aralarında yaşandı. Sahibinin elinden kurtulan kurbanlık dana, peşine taktığı vatandaşlarla sokak sokak dolaştı. En sonunda bir otomobil ile kamyonetin arasına sıkıştırılan dana, yanına kimseyi yanaştırmadı. Hıncını köşeye sıkıştırdıkları otomobilden alan dana, sonunda pes etti. İpinden kamyonete bağlanan dana, daha sonra araca bindirilip kesim alanına götürüldü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.