Hava Durumu

Bostancı Sahili'nde deniz salyası yoğunluğu: Su altı kamerasıyla görüntülendi

Deniz salyasının yoğun olduğu alanlardan İstanbul Bostancı Sahili'ndeki son durum, su altı kamerası ve drone ile görüntülendi.

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2021 23:08
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2021 23:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Bostancı Sahili'nde deniz salyası yoğunluğu: Su altı kamerasıyla görüntülendi

İstanbul Bostancı Sahili'nde denizin dibini ve yüzeyini kaplayan deniz salyası, su altı kamerasıyla ve drone ile görüntülendi.

Özellikle son aylarda Marmara Denizi ve çevresinde oluşan deniz salyası yoğunlaşmaya devam ediyor. İstanbul sahillerinde yoğunluğunu artıran deniz salyası, yoğun koku ve çevre kirliliğine neden oldu. Marmara Denizi'nde sıklıkla görülen ve deniz salyası olarak bilinen müsilaj, deniz canlılarına zarar verirken balıkçıların da ağlarına yapışarak zorluk yaşatıyor. Deniz salyasının yoğun olduğu alanlardan Bostancı Sahili'ndeki son durum, su altı kamerası ve drone ile görüntülendi.



"İNSANLAR ARTIK DENİZ SALYASINI GÖRMEK İSTEMİYOR"
Esnaf Ali Aydın müşterilerin durumdan rahatsız olduğunu vurgulayarak, "İnsanlar önceden burada zevkle otururdu. Şu an ise deniz salyaları nedeniyle kimse buraya gelerek vakit geçirmek dahi istemiyor. Buralar çok kötü oldu. Temizlenmesi gerekiyor. Deniz resmen devir daim yapmıyor. Sadece müşteriler değil, balıkçılar da bu durumdan şikayetçi. Çünkü insanlar balık almaktan da çekiniyor" diye konuştu

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.