Hava Durumu

BKM oyuncusu kansere yakalandı! İlk açıklama geldi

Çok Güzel Hareketler 2'nin yıldız isimlerinden Arif Güloğlu, lenf kanserine yakalandı. Sağlık durumu hakkında bilgi veren Arif Güloğlu, "Kısa süre önce konulan lenfoma teşhisi sonrası tedavime başlandı. En kısa sürede yeniden, sağlıkla buluşmak üzere" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2021 13:13
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2021 13:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
BKM oyuncusu kansere yakalandı! İlk açıklama geldi

Lenf kanserine yakalanan 24 yaşındaki oyuncu Arif Güloğlu, son sağlık durumu hakkında bilgi verdi. "Kısa süre önce konulan lenfoma teşhisi sonrası tedavime başlandı. En kısa sürede yeniden, sağlıkla buluşmak üzere" diyen Güloğlu'na ünlü komedyen Cem Yılmaz'dan destek gecikmedi

Çok Güzel Hareketler 2'nin yıldız isimlerinden Arif Güloğlu, lenf kanserine yakalandı. Hastalığını iki hafta önce öğrenen oyuncu, Ankara'da tedavi görüyor.

Henüz ameliyat olmadığı öğrenilen 24 yaşındaki Arif Güloğlu'nun son iki haftadır skeçlerde yer almamasının sebebinin tedavi süreci olduğu anlaşıldı.

HIZLA ATLATACAĞIMA İNANIYORUM"

Güloğlu, çıkan haberlerin ardından Twitter hesabından son sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

"Kısa süre önce konulan lenfoma teşhisi sonrası tedavime başlandı" diyen genç oyuncu, "Bu süreci, doktorlarım, ailem, dostlarım ve BKM Mutfak ekibinin ilgi ve desteğiyle hızla atlatacağıma inanıyorum. Sevgi dolu dileklerinize çok teşekkür ederim. En kısa sürede yeniden, sağlıkla buluşmak üzere" ifadelerini kullandı.

CEM YILMAZ'DAN DESTEK

Paylaşımı sonrası Arif Güloğlu'na "Geçmiş olsun" mesajları yağarken, oyuncuya bir destek de ünlü komedyen Cem Yılmaz'dan geldi.

"ASLA MORALİNİ BOZMA"

Yılmaz, "Sevgili kardeşim bu zorlu macerada asla moralini bozma. En güzel şekilde sağlığına kavuşmanı diliyorum. İnanarak mücadeleni vereceğini biliyorum. Şimdiden geçmiş olsun diyorum" sözleriyle Güloğlu'na seslendi. 

"SÜREÇ POZİTİF YÖNDE DEVAM ETMEKTEDİR"

Öte yandan oyuncunun hastalığına ilişkin BKM Mutfak'tan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verilmişti:

Çok Güzel Hareketler 2 Alt Yapı oyuncularımızdan Sevgili Arif Güloğlu'na kısa bir süre önce 'lenfoma' teşhisi konulduğu doğrudur. Teşhisin hemen ardından tedavi süreci çok hızla başlamış ve süreç pozitif yönde devam etmektedir. Oyuncumuzun eski sağlığına kavuşabilmesi için gerekli tüm süreçleri yakından takip ediyoruz. Bilgilerinize sunarız.

ARİF GÜLOĞLU HAKKINDA

Arif Güloğlu, 18 Eylül 1997 yılında Ankara'da dünyaya geldi. 1.73 boyunda, 69 kiloda olan Güloğlu, başak burcudur. Ankara'da çeşitli tiyatrolarda birçok rol üstlendi ve buna İstanbul'da da devam etti. 

19 yaşında İstanbul'a yerleşen Arif Güloğlu, eğitim ve öğretim hayatına burada devam etti. Güloğlu, bir yandan da hayali olan oyunculuk için çabaladı. Oyuncu, 2018 yılında 'Çok Güzel Hareketler 2' ekibine dahil oldu.

(Kaynak: Haberturk.com) 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.