Hava Durumu

Bindiği dolmuşun yanlış olduğunu fark etti! Facia yaşandı

Trabzon'da bindiği dolmuşun yanlış olduğunu fark etti, inip geri dönmek isteyince facia yaşandı. Yavaşlayan dolmuşa kamyonun çarptığı kazada, dolmuşa yanlış binan Avrasya Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Nursel Çakmak (24) hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2020 17:26
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2020 17:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Bindiği dolmuşun yanlış olduğunu fark etti! Facia yaşandı

Enis Yıldırım'ın haberine göre, havalimanına gitmek için şehir merkezinden Çağlayan dolmuşuna binen Nursel Çakmak, bir süre sonra dolmuşun Çağlayan Mahallesi yönüne gittiğini fark etti. Bunun üzerine genç kadın, Kutlugün Mahallesi'nde dolmuş şoförü Metin E.'yi uyararak, yanlış minibüse bindiğini söyledi. Şoför Metin E., kadını karşı şeritte bir başka dolmuşa bindirip geri göndermek için yavaşlayınca, aynı yönden gelen İlhan C. yönetimindeki kamyon dolmuşa arkadan çarptı.

YANLIŞ BİNDİĞİ DOLMUŞTA HAYATINI KAYBETTİ

Kazada yaralanan 5 kişi sıkıştıkları minibüsten uzun süren çabalar sonucu çıkarıldı. Kutlugün Mahallesi Hacı Mehmet Mevkii'nde meydana gelen kazada yaralananlar dolmuştan uzun süren çabalar sonucu çıkarıldı. Hastaneye kaldırılan yarılılardan yanlış dolmuşa binen Avrasya Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Nursel Çakmak hayatını kaybetti.

Kazada yaralanan 63 yaşındaki O.H., 52 yaşındaki Z.K., 59 yaşındaki E.P. ve dolmuş sürücüsü Metin E. kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alındı. Jandarmanın olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Kaynak: Habertürk

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.