Hava Durumu

Berrak Tüzünataç sezonu açtı! Uraz'ın balkonunda güneşlendi

Oyuncu Berrak Tüzünataç ile meslektaşı Uraz Kaygılaroğlu'nun aşk yaşadıkları iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Geçtiğimiz hafta ilk kez Kadıköy'de görüntülenen ikiliden yeni haberler gelmeye devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2021 00:58
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2021 00:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Berrak Tüzünataç sezonu açtı! Uraz'ın balkonunda güneşlendi

Berrak Tüzünataç ile Uraz Kaygılaroğlu'nun yeni bir aşka yelken açtıkları iddiası gündem olmuştu. Ünlü oyuncuların gözlerden uzak aşk yaşamaya başladığı ve birlikteliklerini yalnızca yakın çevresine söylediği konuşulmuştu.

'SEN BEN VARDIK' 

Uraz Kaygılaroğlu, Instagram hesabından 'Uyanmam' adlı şarkıyı paylaşmış ve Berrak Tüzünataç'ı etiketlemişti. Şarkının sözleri ise şöyle:
"Bir düş gördüm, sen ben vardık, gamsız bomboş hovardaydık. Telaş korku, bilen yoktu. Sevişmek tek derdimiz oldu..."

2019 yılında Melis İşiten ile yollarını ayrılan ve adı pek çok kez isimle anılan Uraz Kaygılaroğlu'nun bu hareketi, sosyal medyada 'ilan-ı aşk' olarak algılandı.

İLK FOTOĞRAF 

Oyuncu çift, geçtiğimiz hafta ilk kez Kadıköy'de görüntülenmişti. İkili, Moda'ya doğru yürürken Güncel Magazin'in objektifine böyle yansımıştı.

Meslektaşı Uraz Kaygılaroğlu ile aşk yaşamaya başlayan Berrak Tüzünataç, hafta sonunu sevgilisinin Kadıköy'deki deniz manzaralı evinde geçirdi.

BİKİNİSİYLE GÜNEŞLENDİ 

Sıcak havanın da etkisiyle kendisini 33 yaşındaki sevgilisinin balkonuna atan güzel oyuncu, sosyal medya hesabından beyaz bikinili pozunu paylaştı.

Instagram gönderisine "Sezonu açıyorum" notunu ekleyen 36 yaşındaki Berrak Tüzünataç, yazı andıran sıcak havada bol bol D vitamini depoladı.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.