Hava Durumu

Bebeğine şiddet uygulayan baba ile ilgili yeni gelişme

Gaziantep'te bebeğini darp ederken görüntüleri ortaya çıkan ve gözaltına alınan baba tutuklandı. Kafasında travmaya bağlı yaralanma olan ve hayati tehlikesi bulunan bebeğin hastanede tedavisi sürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 30.11.2021 14:19
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2021 14:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Bebeğine şiddet uygulayan baba ile ilgili yeni gelişme

Gaziantep'te bazı sosyal medya mecralarında bir babanın bebeğini darp ettiğine dair görüntüler üzerine soruşturma başlatıldı. 

Feci şekilde dayak yiyen bebek hastaneye kaldırıldı. Kafasında travmaya bağlı yaralanma olduğu bildirilen bebeğin hastanede tedavisi sürüyor. 

Polis ekipleri, baba Y.G'yi yakalayarak gözaltına aldı. 

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Y.G, "nitelikli kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan tutuklandı.

"HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR"

Öte yandan Özel Anka Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahi Uzmanı İsmail Demir, bebeğin sağlık durumuyla ilgili son bilgileri paylaştı. 

Demir, bebeğin gece saatlerinde Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinden kendilerine sevkli olarak kafa travması şikayetiyle geldiğini söyledi.

Beyin kanaması tespit edilmesi üzerine bebeğin yoğun bakım takibi için hastanelerine getirildiğini dile getiren Demir şöyle konuştu:

"Gece 1 civarında hastanemize geldiğinde şuur durumu uykuya meyilliydi, hareketlerinde biraz azlık vardı. Genel olarak çok da kötü değil ama iyi de değildi, şuur durumundan dolayı, travmaya bağlı olarak. Yapılan tetkiklerinde kanama tespit edildi. Ameliyatlık bir durumu yoktu ve medikal tedavisine başladık. Çekilen kontrol tomografilerinde kanamasında artış olmaması üzerine medikal olarak şu an yoğun bakımda tedavi etmekteyiz. Geçirdiği kanamadan dolayı hayati tehlikesi devam ediyor."

RTÜK'TEN YAYINCILARA HASSASİYET ÇAĞRISI

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), olayın sosyal medyada yer alan görüntüleriyle ilgili yayıncılara hassasiyet çağrısında bulundu:

"Gaziantep'te bir babanın bebeğine uyguladığı şiddetle alakalı valilik gerekli işlemleri tesis etmiştir. Elim olaya ilişkin görüntülerin medya organlarında verilmesi ise sorumlu yayıncılıkla bağdaşmamaktadır. Yayıncılarımızdan hassasiyet beklediğimizi önemle rica ederiz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.