Hava Durumu

Bayram coşkusunu resim yaparak yaşayacaklar

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinleri kapsamında resim yarışması düzenliyor. Belediye, '23 Nisan Resim Yarışması' ile çocuklara bayram coşkusunu resim yaparak yaşatacak.

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2021 13:27
Haber Güncellenme Tarihi: 13.04.2021 13:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Bayram coşkusunu resim yaparak yaşayacaklar

Osmangazi Belediyesi, salgın nedeniyle evde kalan ve uzaktan eğitime tabi olan çocukların bayram coşkusundan ve etkinliklerinden mahrum kalmaması için 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel olarak resim yarışması düzenliyor. Yarışmaya, 16 Nisan 2021 tarihine kadar ilkokul ve ortaokul öğrencileri başvuru yapabilecek. Jüri üyelerinin değerlendirmesi sonucunda belirlenen 25 resim, 23 Nisan'da ilçe genelindeki billboardlarda yayınlanacak. Ayrıca dereceye giren resimler için Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi'nde bir sergi düzenlenecek.

Öğrenciler, yapmış oldukları resimlerin sağ üst köşesine adını soyadını, telefon ve adres bilgileri yazmış şekilde Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi'ne elden teslim ederek katılım sağlayabilecekler. Düzenlenen yarışmaya her yarışmacı, en fazla 1 eser ile katılabilecek. Yarışmada dereceye giren eserler, 23 Nisan tarihinde Osmangazi Belediyesi sosyal medya hesaplarından ve Osmangazi Belediyesi'nin web adresinden açıklanacak. Yarışmaya katılmak isteyen çocuklar, yarışma ile ilgili detaylı bilgiye www.osmangazi.bel.tr adresi üzerinden ulaşabilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.