Hava Durumu

Bakan Soylu da açıklama yapmıştı! Bakanlıktan genelge

İçişleri Bakanlığı, valiliklere şampiyonluk kutlama genelgesi gönderdi. Buna göre, cadde, sokak ve meydanlarda şampiyonluk kutlaması yapılamayacak. Stadyumlarda ise belirlenen sayı kadar izleyici ve görevli olacak.

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2021 09:11
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2021 09:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Bakan Soylu da açıklama yapmıştı! Bakanlıktan genelge

İçişleri Bakanlığı, 81 ilin valiliklerine 'şampiyonluk' genelgesi gönderdi. Genelgede stadyumlara futbol federasyonunca belirlenen sayı kadar izleyici ve görevli alınması uyarısında bulunuldu. Şampiyonluk kutlamalarına izin verilmemesi istendi. İşte son dakika haberinin detayları...

Süper Lig'de şampiyon bu akşam belli oluyor. Galatasaray ile Beşiktaş aynı puanda, Beşiktaş averaj ile bir adım önde. Fenerbahçe ise 2 puan geride ve hala şansını az da olsa sürdürüyor. Süper Lig'in 2020-2021 yılı şampiyonunun belli olmasıyla taraftarların sokağa çıkıp kutlama yapmaları öngörülüyor. Bu nedenle İçişleri Bakanlığı valilikleri gönderdiği genelge ile uyardı. Tam kapanmanın son günlerinde kuralların ihlal edilmemesi için tedbir alınması, kutlamalara izin verilmemesi istendi.

İÇİŞLERİ'NDEN ŞAMPİYONLUK GENELGESİ

TRT Haber'de yer alan habere göre; asayiş ve tam kapanma sürecine dikkat çekilen genelge 81 ile gönderildi

"İZLEYİCİ SAYISI" VURGUSU

Genelgede, valiliklerden maçların oynanacağı statlara futbol federasyonunca belirlenen sayı kadar izleyici ve görevli alınması istendi.

KUTLAMALARA İZİN VERİLMEYECEK

Valiliklere gönderilen genelgede tam kapanma süreci ve koronavirüs ile mücadele nedeniyle kutlamalara izin verilmemesi istendi.

Emniyet güçleri kalabalıkların cadde, sokak ve meydanlarda toplanmasına müsaade etmeyecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.