Hava Durumu

Aykut Kocaman'dan istifa açıklaması

3-1'lik Fatih Karagümrük mağlubiyeti sonrası Başakşehir Teknik Direktörü Aykut Kocaman, "İstifa kararımı yönetime ileteceğim" açıklamasını yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2021 23:15
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2021 23:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Aykut Kocaman'dan istifa açıklaması

Başakşehir Teknik Direktörü Aykut Kocaman, alınan 3-1'lik Fatih Karagümrük mağlubiyeti sonrası kulüp yönetimine istifasını sunacağını söyledi.

Süper Lig'in 8. haftasında Başakşehir deplasmanda Fatih Karagümrük'e 3-1 mağlup oldu. Maçın ardından basın toplantısında konuşan Başakşehir Teknik Direktörü Aykut Kocaman, maçla ilgili değerlendirmelerde bulunarak, "Geçen haftaki Rize karşılaşmasından sonra takımda oyunda özellikle düzelme gözüküyordu ve umutlanmıştık. Buraya gelirken de özellikle zaaflara bakarak, kaybetmeden dönmek en önemli temeliydi. Ligin organize 5-6 takımı var. Bunların en başında geliyor Karagümrük saha yerleşimi ve duruşu olarak. Son derece haklı ve doğru galibiyet aldılar. Bizim adımıza söyleyecek bir şey yok. 8 maç 6 mağlubiyet, sezon başlangıcında kabul edebilir değil. Hem kendi hem kulüp adına kabul edilemez. Kendi adıma vereceğim kararlarda beklediğim şurasıydı. Bir şeyleri değiştirme şansı yoksa o güne kadar karar verdim. Bir şeyleri değiştirme konusunda ki gücümüzün azaldığını gösteriyor. Ne kendimi ne de kulübü sıkıntıya sokmaya gerek yok. Gereken neyse nasıl başarılarda karşılığını alıyorsak başarısızlıkların da bedeli olacak. İstifa kararımı yönetime ileteceğim" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.