Hava Durumu

Ali Bozkurt güven tazeledi

Bursa Malatya Darende Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin gerçekleştirdiği Olağan Genel Kurulda mevcut başkan Ali Bozkurt güven tazeleyerek tekrar başkan seçildi.

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2021 09:38
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.2021 09:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Ali Bozkurt güven tazeledi

Yoğun bir katılımla gerçekleşen Genel Kurul'a Orhaneli Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Yıldız, Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, Bursa Aile ve Sosyal Politikalar İl müdürü Hasan Yılmaz, Bursa Tarım İl Müdürü Hamit Aygün,Buski Gürsu Şube Müdürü Aykut Çatal,Büyükşehir Belediye Proje Şube Müdürü Cihan Atabey, BİLDEF Genel Başkanı Ramazan Alp ve Bildef üye dernek başkanları da katılım sağladılar.

Ali Bozkurt ve Ali Seydi Avcı Başkanlığın da ayrı ayrı listeler halinde iki adaylı olarak yapılan Genel Kurul da her iki aday kürsüye çıkarak vaatlerini ve geleceğe dair planlarını açıkladıktan sonra oylamaya geçildi. Oylamaya 257 üye katıldı. 3 geçersiz, 110 karşı 144 oyla mevcut  başkan Ali Bozkurt tekrar ipi göğüsledi.

Ali Bozkurt rakibi Ali Seydi Avcı'ya demokratik kurallar çerçevesinde ve centilmence bir seçim yaşadıkları için teşekkür ederek yaptığı konuşmada, Bunun bir bayrak yarışı olduğunu belirterek, kongrenin birlik ve beraberliğimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Teveccüh göstererek bir dönem daha hizmet etme fırsatı veren hemşehrilerime ve ekip arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum.  Bu seçim bizleri birbirimize daha çok kenetleyecektir. Kazanan Malatya'mız Olmuştur dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.