Hava Durumu

AK Parti Sözcüsü Çelik: 'Yanan alanların inşaata açılması söz konusu değil'

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, yangınlarla ilgili yapılan paylaşımlara tepki gösterdi, "Fitne ateşiyle de mücadele edeceğiz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 02.08.2021 19:49
Haber Güncellenme Tarihi: 02.08.2021 19:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
AK Parti Sözcüsü Çelik: 'Yanan alanların inşaata açılması söz konusu değil'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Adana Karaisalı ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Çelik'in açıklamaları şu şekilde:

"Devlet milletin devleti, devlet vatandaşının emrinde. Kimseye bir zarar gelmemesi için herkes vazife başında. Türkiye'mizin çeşitli yerlerindeki yangınları izliyoruz. Arkadaşlarımız mücadele ediyorlar, kulağımız her yerde. 

"Yapılması gereken, arkadaşlarımıza vereceğimiz en büyük destek çok sayıda yalan haber yayılıyor. Ekipler buralarda bu mücadeleyi verirken, siyasi parti falan yok. Hepimiz milletin emrindeyiz. Ne kadar imkan varsa milletimizin emrinde.

"Yalan haberleri yaymak ayıp oluyor. Bu mücadele yeşil vatanı korumak, insanları korumak, doğayı korumak için sürdürülüyor. 

Bu yalan haberler, yangın ateşini söndürmek için canlarını hiçe sayan arkadaşlarımızın moralini bozmaktan başka birşeye yaramaz. 

Buradaki arkadaşlar günlerce uyumadılar. Tutup da onalrın mücadelesi sürerken yalan haber yaymak doğru değil. Hepimiz yeşil vatanı korumak istiyoruz. 

Bu alanların inşaata açılması söz konusu değil. Hepimizin yapması gereken mücadeleye destek vermektir."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.