Hava Durumu

Sürücülere uyarı: Bu yollara dikkat! Hangi yollarda çalışma var? Hangi yollar kapalı?

Yola çıkacak olan sürücüler, "Hangi yollarda çalışma var? Türkiye yollarında son durum ne?" sorularına yanıt arıyor. Yapılan araştırmanın ardından, "Hangi yollarda çalışma var? Türkiye yollarında son durum ne?" sorularına yanıt bulundu. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2024 07:22
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2024 07:22
Kaynak: Haber Merkezi
Sürücülere uyarı: Bu yollara dikkat! Hangi yollarda çalışma var? Hangi yollar kapalı?

Hangi yollarda çalışma var? Türkiye yollarında son durum ne? | 2 Mayıs 2024 Perşembe| sorularına arama motorları üzerinden yanıt aranmaya başlandı. Yapılan incelemenin ardından, "Hangi yollarda çalışma var? Türkiye yollarında son durum ne? | 2 Mayıs 2024 Perşembe|" sorularına yanıt bulundu.

Karayolları Genel Müdürlüğü, 2 Mayıs Perşembe günü için yol durumu ve kapalı yollar bültenini yayınladı.  Peki, "Hangi yollarda çalışma var? Türkiye yollarında son durum ne? | 2 Mayıs 2024 Perşembe|" İşte detaylar...

İŞTE KARAYOLLARINDA SON DURUM: 

TEM Otoyolunun Çatalca Kavşağı-Kınalı Kavşağı arasındaki muhtelif kesimlerde fiber optik kablo haberleşme altyapısı tesis çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

Muğla -Denizli Devlet yolunun 0-6 km.'leri arasında Denizli istikameti üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Aydın-Çeşme ve Çanakkale -Karşıyaka bağlantı kollarının Aydınlatma direklerinin Demontaj montaj çalışmaları nedeniyle 29.04.2024 -09.05.2024 tarihleri arasında 23:00- 05:00 saatleri arasında yol araç trafiğine kapatılarak, trafik otogar istikametinden devam ederek otogar gişeleri önünde U dönüşü yapılarak Aydın-Çeşme ayr.- ve Çanakkale -Karşıyaka istikametlerine sağlanmaktadır.

Ankara Çevre Otoyolunun 8-9.km.leri arasında yer alan Karataş Viyadüğünün Çankaya Kavşağı istikameti genleşme derzi değişimi nedeniyle trafiğe kapatılacak olup, ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır.

TAG Otoyolu "Mersin-Kızkalesi- Taşucu Otoyolu Yapım İşi" kapsamında yapılan çalışmalar nedeniyle yolun O-51/14 (8+000) ile O-51/15 (1+000)km.leri arasında trafik kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Tokat-Sivas yolunun 39-45.km.leri arasında orta refüj ve tretuvar çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Arhavi-Hopa-Sarp yolunun 20.km.sinde yapılmakta olan yol şevi temizliği ve çelik ağ uygulama çalışması nedeniyle bölünmüş yolun Hopa-Sarp istikameti trafiğe kapatılmış olup ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Isparta - Eğirdir yolunun 14+622 kilometresinde hidrolik sanat yapısı yapım çalışmaları nedeniyle yolumuzun Isparta - Eğirdir gidiş istikametindeki yönü trafiğe kapatılacak olup, ulaşım Isparta geliş istikametindeki şeritten iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Çanakkale-Bandırma yolunun 44-46.km.leri arasında muhtelif kesimlerde sanat yapıları imalatları çalışması nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Hakkari-Yüksekova yolunun 1-2.km.leri arasında heyelan ıslah çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.